Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?
Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?2012. márc. 23. 08:38
21/110 anonim válasza:
Az az őszinte duma, hogy add meg a számodat, nem az, hogy elbeszélgetsz vele. Azt hiszed érdekel az ostoba szövegetek? Csak egy két tényleg érdekes lány van, a többi olyan unalmas, hogy szégyen.
22/110 anonim válasza:
Ha így fogod fel, sose lesz csajod ;)
23/110 anonim válasza:
Már van, és volt is egy csomó. Csak a tapasztalat beszél belőlem.
24/110 anonim válasza:
Akkor hosszú kapcsolatod nem lesz :)
25/110 anonim válasza:
2 éve vagyok egy lánnyal együtt. Az annak számít?
26/110 anonim válasza:
És gondolom lesz@rod, hogy miket beszél, szép kapcsolat lehet.
27/110 anonim válasza:
Az embernek lehet attól még kapcsolata, hogy megvan a véleménye a nőkről. Sőt a legtöbb férfinek megvan a véleménye. Nem lehet szeretni a sok igénytelen, semmilyen embert. Amit tapasztalok az örökre velem marad és nem fog megváltozni, mert találkoztam egy-két érdekes, normális lánnyal.
28/110 A kérdező kommentje:
09:41-nek igazat kell hogy adjak. Én a legérdekesebb beszélgetéseimet csávókkal éltem át :) A lányokat általában nem érdeklik azok a dolgok amikről a fiuk beszélgetnek. A lányokkal csupán azért kell beszélgetni mert nekik ez egy követelmény a sráctól. Nem azért mert hú de jól esik. Persze akadhat egy két kivétel lányba is, de emiatt most nem kell letorkolni. A lányokat szerintem a leginkább az érdekli ahogy kinéznek, nagyon fontos az önértékelésük szempontjából az hogy mások hogyan itélik meg a külsejüket. És ebből kifolyólag fordítanak kevesebb szellemi energiát más területekre.
2012. márc. 23. 09:50
29/110 anonim válasza:
Neked is lesz@rja a barátod, amikor arról beszélsz, hogy hova húzzuk az asztalt meg hasonlók. Egy férfinek rémunalmas a női szöveg nagyrésze. Törődj bele.
30/110 anonim válasza:
Nah persze, biztos ismered a barátomat :D Elárulom, hogy neki nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!