Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?
Figyelj, 35% csak azért támadnak mások, mert Te is támadsz és ítélkezel!
Általánosítod a női nemet, holott nem kéne. Rengeteg odaadó, kedves nő van a világon, és ezzel őket is minősíted. Gyűlölet gyűlöletet szül. Te kezdted el. Ennyi.
Kedves Kérdező!
Egyrészt mindenképpen keress egy hasonló csajozós havert, akivel együtt nyomulsz. Én ajánlanám a pua fórumokat, bár nagyot esett a színvonal a régi szép idők óta, de mindenképpen fogsz majd valami használható embert.
A csajozás lelkileg megterhelő dolog és mindenképpen szükséged lesz emberekre, akik hajtanak előre a legnehezebb helyzetekben, vagy akiknek példát mutathatsz.
Én azt ajánlanám, hogy ne akarj túl sokat elsőre. Elhiszem, hogy nagy indulatok vannak benned, de egyszerre csak egy téglát akarj lerakni. Magyarán. Kimész a terepre, hogy csak a leszólítást gyakorold. Amíg teljesen jól nem megy. Aztán ha megszoktad, akkor azt gyakorlod, hogy valami frappánsat be tudj szólni. Ne akarj túl sokat elsőre, mert hamar elmegy a kedved. Kis célokat kell teljesíteni, hogy folyamatosan érezd a sikerélményt, és ebben szükséged van megerősítő haveri körre.
Inkább próbálj a szebbekre menni, vagy akik tetszenek neked. Ha nem tetszik a csaj, akkor hiába beszélsz vele, semmi értelmét nem fogod érezni. A hódítás egyik legfontosabb üzemanyaga a másik iránti tetszés. Nem tudod eljásztani egy olyannal, aki neked nem felel meg.
A vádakra, hogy hiteltelen vagyok, mert a nőket állatfajként kezelem: Nagyon sok állatban több "emberség" van, mint a legtöbb emberben. Az ember képes nagy dolgokra, de ez az alkotó 1-3%. A nők pedig sok esetben nagyon sok jelét adják a morális feslettségnek, megbízhatatlanságnak. Miért ne gondolnék rá ezek után, úgy, mint állatra? Miért kéne nekem minden nőt szeretni és tisztelni, ha egyszer nem adnak rá okot?
A nők tiszteletéről azt mondom, hogy ha egy nővel találkozol, akkor tiszta lappal kell, hogy induljon nálad. Nyilván jóhiszeműen kell hozzáállni minden egyes új emberhez, akit meg akarsz ismerni. Ha lemész a terepre és ránézel a csajokra ne az járjon a fejedben, hogy "ku.rva".
Ellenben tudd a másik oldalt is. Ismerned kell a gyengeségeiket is, hogy ne hagyd, hogy kihasználjanak. Tudnod kell, hogy mikor manipulálnak és hogyan. Fel kell ismerni a destruktív embereket és ki kell őket iktatni az életedből, vagy éppen le kell tudnod kezelni, ha meg akarod fektetni.
Mindenkinek a maga tiszte, hogy általánosságban mennyire tiszteli a nőket. Mindenesetre nehogy elmenj a papucs irányba, ami sajnos az egyik legnagyobb pua fórum fő hangvétele. A túlzott, kritikátlan tisztelet nem fogja meghozni neked a sikert, sőt ki fognak használni érte, vagy legalábbis nem dugnak veled. Ezért kell óvatosan bánni ezzel a "tiszteld a nőket" mozgalommal.
Igen, épp ehhez a tisztelet dologhoz készültem hozzászólni amikor is kivetted a szót a számból :) Sajnos volt már egy pár olyan tapasztalatom amikoris megártott a túl nagy tisztelet és a túlzott előzékenység. Mondjon bárki bármit, a nőknek ez nem vonzó, sőt egyenesen taszítja őket. Nem tudnám megmagyarázni miért, mert nekem (és gondolom a férfiaknak általában) teljesen más felfogásom van a tiszteletről. Én ha kapok azt ugyanolyan mértékben viszonzom, és ha adok, megfigyeltem, hogy férfiak részéről vissza is kapom. A nők gondolom amiatt mert nők és mert teljesen másképp epül fel az agyuk, ezt nem így látják normálisnak és talán alacsonyabb rendűnek ítélik meg az embert azért mert indokolatlan tiszteletet mutat valaki felé. Ezen a nők miatt nem fogok még azért sem változtatni. Szóval visszatérve rám, volt egy pár randim, egy pár lánnyal és az kezdeti érdeklődés mindig kialudt a részükről, pedig én nem változtattam semmin, ugyanugy vásárolgattam nekik ezt azt, elvittem helyekre, ahol én fizettem, előre engedtem mindenhol, ajándékok stb stb. A 4,5- ik randi után aztán hirtelen elkezdett kifogásokat találni mindenik hogy ezért meg azért nem érek rá találkozni. Na ennyit a tiszteletről. A tiszteletet továbbra is meg fogom adni természetesen, de valahogy más formában, érdemelje csak ki előbb.
A haverekről meg annyit hogy én voltam a leggátlásosabb a haveri köreimből, bármelyiket is vesszük alapul, én voltam az egyedüli aki egyszer nem mert odamenni egy lányhoz sem. A többiek mind odamertek. Biztatást soha nem kaptam tőlük. Szerintem azt gondolták hogy nem érdekelnek a nők vagy nem tudhatom. Mondjuk úgy is tettem elismerem, hogy palástoljam félelmemet és önbizalomhiányomat, ami abból ered hogy kis koromban a külsőm miatt csúfoltak, és hát nehéz úgy odamenni egy vonzó lányhoz hogy a fejedben az a kép van kialakulva magadról hogy undorítóan nézel ki :)
A legtöbb ember nem érti, hogy min mész keresztül. Új haveri kört kell kialakítanod. Amikor én belefogtam a csajozásba egy régi haverom sem tartott velem. Hülyeségnek tartották. Aztán jöttek az eredmények, de utána sem csatlakoztak hozzám, pedig többen mondták, hogy bárcsak együtt nyomnánk meg stb.
Új haverokat kell találnod. Keresd meg a PUA fórumot! Menj fel, keress rá. Rengeteg hasonló srác van, akik szintén csajozni akarnak. puafestival.hu a Jimmy fóruma. Személy szerint nem vagyok oda, azért amit a Jimmy képvisel, pont ezt a tiszteletet hirdeti, de biztos találsz valakit, akivel együtt tudod nyomni. Sehol máshol nem fogsz annyi támogatást kapni ebben az ügyben, mint ott szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!