Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most komolyan, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?
2012. márc. 23. 08:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 A kérdező kommentje:
Nem látja jól a világot ha azt állítja hogy a lányoknak nem fontos a külső. Én egyáltalán nem értem hogy miért esik a lányoknak oly nehezükre elismerni hogy több esélyt adnak egy nekik fizikailag tetsző személynek, mint egy számukra közömbösnek. Mi ebben a szégyelnivaló? Vagy mitől félnek? Attól hogy máglyán megégetik őket emiatt? Például én, mint férfi, elismerem hogy nálam a külső igenis számit. Az az első, és utána következnek a többi tulajdonságok. A lányok egyszerűen képtelenek ezt elismerni, mert szerintem félnek hogy lek..vázzák őket. Pedig a 21 ik században élünk, minden szabad, s főleg itt a gyakorikérdéseken, itt nem derül ki semmi.
2012. márc. 23. 09:23
 12/110 anonim ***** válasza:
100%
El vagy tévedve :) Hiába van valakinek jó külsője, ha évek után már nincs rózsaszín köd, és megunod az embert. A belső sokkal fontosabb, az tart össze jobban két embert.
2012. márc. 23. 09:25
 13/110 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy nem adnám meg senkinek.

Engem ne zaklasson idegen, hiába néz ki jól, ha így jön oda hozzám.

Viszont ha az esetem, azt mondanám, hogy beszélgessünk kicsit, aztán lehet később már megkapná.

A telefonszámot valami végén szokás elkérni...nem pedig csak úgy, semmi teljesítményre.

És utána mit csinálsz? Megadja a számát és mész tovább?

2012. márc. 23. 09:27
 14/110 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó lányokhoz mentél hozzá. Olyan lánnyal próbáld meg, akin látszik, hogy bejössz neki.
2012. márc. 23. 09:28
 15/110 A kérdező kommentje:
Nem évekről beszélek emberke :) Az ismerkedésről van itt szó. Most miért állna le beszélgetni a lány Danny Devitoval, ha a hátánál Brad Pitt vár a sorára és ő is kezdeményezni akar?
2012. márc. 23. 09:29
 16/110 anonim ***** válasza:
100%

Nem évekről? :D Akkor meg akarod dugni és otthagyni?

Amúgy meg ez a duma -.-' már ne haragudj, de legalább egy kis beszélgetés szám megadás előtt.

2012. márc. 23. 09:30
 17/110 anonim ***** válasza:
13%
Nem működött nekem sem ez a szöveg, amikor régen teszteltem a különböző dumákat. Kifejezetten frusztráltak lettek tőle a csajok, csak röhögni tudtam rajtuk. Állítólag külföldön ez működik. Jellemző.
2012. márc. 23. 09:33
 18/110 A kérdező kommentje:
Itt most nem az volt a tét hogy mindenképpen ismerkedjek, csupán hozzá akarom szoktatni magam a visszautasításokhoz, mert az ettől való félelem elégge komoly gondot jelentett nekem az ismerkedésben. Gondoltam odamegyek ezzel a szöveggel, és habár tudom hogy nem a legjobb duma és úgyis elküldenek, legalább nem tapló duma. Egyrészt őszinte vagy, másrészt nyiltan vállalod hogy ismerkedni akarsz. Eléggé fájdalmas volt ahogy teljes hidegvérrel lepattitottak, az ember még azon is elgondokodik hogy ezek a nők teljesen kegyetlenek. :) Persze meg lehet őket is érteni. De én nem tudnék egy nekem nem tetsző lányt csak úgy elküldeni a francba. Például olyan is volt hogy neten megismerkedtünk és egy olyan képet küldött amin bejött, a valóságban meg egyáltalán. És én mégse küldtem el, elvittem randira, elbeszélgettünk, nevetgéltünk és jól éreztük magunkat. Azóta meg beszélgetünk neten. De nem voltam undorító bunkó vele. És ezek után elgondolkodtam, hogyha jobban néztem volna ki, vajon ugyanígy járok?
2012. márc. 23. 09:36
 19/110 anonim ***** válasza:
95%
Őszinte duma? A lányoknak beszélgetés kell, hogy érdeklődj felőlük, nem az, hogy add már ide a számodat, mert bejössz -.-'
2012. márc. 23. 09:38
 20/110 anonim ***** válasza:
95%
Csak rájuk garmadával szállnak a fickók. Egy idő után megúnják és elkezdenek bunkózni. Nincs türelme normálisan elküldeni. Engem is megdöbbentett kezdetben, hogy milyen flegmák, de hamar hozzászoksz. Jól csinálod. Minél több visszautasítást kapsz, annál erősebb leszel.
2012. márc. 23. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!