Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most komolyan, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?
2012. márc. 23. 08:38
 61/110 anonim ***** válasza:

Lányokkal nem szoktál barátkozni?

Akár olyannal, aki nem jön be, idősebb, ronda etc.

2012. márc. 23. 11:10
 62/110 anonim ***** válasza:
100%

Én abban a szituációban küldeném el, de akkor is csak udvariasan, ha van barátom, mert minek hitegetni és miért rabolnám az idejét.

Mondjuk a számomat nem hiszem, hogy megadnám kapásból, hanem beszélgetnék vele a buliban és ha tényleg látom, hogy érdeklődik irántam, akkor megadnám neki. Nem halok bele egy beszélgetésbe és ha nem is lesz több a dologból, attól még lehet, hogy nyerek vele egy barátot.

2012. márc. 23. 11:14
 63/110 anonim ***** válasza:
70%

Nem tagadom, hogy a férfibarátságok jobbak, tartósabbak, és nagyon sajnálom ilyenkor, hogy nem férfinak születtem. Valóban egy felszínes kis semmiségen össze tudnak kapni, és mindent eldobnak egy férfi érdekében. De az is igaz, hogy ez evolúciósan valahogy így alakult ki... a nők nem élnek/éltek át együtt dolgokat, kétlem, hogy a kis bogyógyűjtés a felszínen kívül jobban összehozta volna őket, míg az együttvadászás, háborús cimborázás az más, oda tényleg egy erősebb kötelék kell...

plusz ugye a családalapítás az ezerszer fontosabb egy nő életében.

Szóval igen, nem mondom, hogy jobbak a barátságaik, sőt, de könnyebben ismerkednek, lazábban nyitnak, sé ez tagadhatatlan. Egy lánynak 10 percen belül több ismerőse lesz, többet tud a másikról, mint egy fiúnak. És most nem a mélységekről beszélek.

2012. márc. 23. 11:14
 64/110 anonim ***** válasza:
7%

Önmagában az, hogy szociális vagy még nem szerez neked csajt. Sok barátkozós srácot ismerek, akik gondban vannak e téren.

Nem kell megítélni egy srácot egyetlen szöveg alapján. Amíg nem tudod, hogy meddig mehetsz el és mi válik be és mi nem, addig mindent ki kell próbálni. Én is próbáltam ezt a szöveget. Nincs ebben semmi rossz. Később más szövegekkel próbálkoztam, ami működött. A legvégén már nem is erőltettem magam csak ilyeneket mondtam, hogy "Helló! *** Vagyok.", "Helló! Idejöttem beszélgetni."

2012. márc. 23. 11:32
 65/110 A kérdező kommentje:
Direkt azért mentem oda ezzel a szöveggel, mert valahogy azt akartam hogy visszautasítsanak, és hát össze is jött. Szörnyű tapasztalat volt nem mondom. Mikor hazamentem és belenéztem a tükörbe, sápadt voltam mint egy halott. Mintha megszűnt volna létezni a világ. Úgy két nap múlva jobban lettem, talpra álltam és elmúlt az elkeseredettség. Szerintem ezeken át kell menni hogy igazán életképessé váljál, mégha nagyon kellemetlen is, mert minden férfinak sztem ez a legnagyobb félelme, hogy visszautasíthatják a lányok. Meg kell tapasztalni hogy nem áll meg a világ azután sem.
2012. márc. 23. 11:37
 66/110 anonim ***** válasza:

Akkor remélem ebből a kérdező tanult. Az volt a kérdés, hogy lenne-e olyan férfi, akit ezzel a szöveggel nem küldenék el.

Szerintem nem. Ha nagyon édes, kedves lenne és az esetem (nem túl magas, nem kövér de nem vékony, lehetőleg szemüveges) akkor lehet megállítanám, hogy nem adom meg a számom, de beszélgethetnénk.

2012. márc. 23. 11:38
 67/110 anonim ***** válasza:
32%
Jól csináltad, csak így tovább! Menni kell, mint a gép. Minél több elutasítást kapsz, annál erősebb leszel. Egy idő után fel sem veszed. Sőt büszke vagy rá. Komolyan. Összetenném a két kezem, ha kaptam volna még 100-200 elutasítást. Valószínűleg jobban érteném a dolgomat.
2012. márc. 23. 11:40
 68/110 A kérdező kommentje:

Na, hogy még konkrétabb formára alakítsam a kérdésemet, megkérdem tőletek lányok, hogy ha ez a palimadár megy oda hozzátok ezzel a dumával, őt is elkülditek? Nyugodtan, bátran kell válaszolni :)

[link]

2012. márc. 23. 12:46
 69/110 anonim ***** válasza:
11:14-es kommentelő vagyok és erre a színészre is az érvényes, amit ott írtam
2012. márc. 23. 12:50
 70/110 anonim ***** válasza:
Ez a színvonal kb. a Diszkópatkányok c. film szereplőire jellemző. Én is otthagytalak volna, nyomorék lehetsz.
2012. márc. 23. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!