Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most komolyan, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?
2012. márc. 23. 08:38
 71/110 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, pont az ilyen megnyílvánulások miatt fújolunk a nőkre. Neked miért volt erre szükséged? Erre izgulsz, hogy tahó vagy? Na erről beszélünk folyamatosan.
2012. márc. 23. 13:42
 72/110 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit visszautasítanék. Egyrészt:

-nem ismerkedek utcán/vonaton, buszon/buliban

-nem azért megyek buliba, hogy pasizzak

- nem életem fő és egyetlen célja, hogy pasit szerezzek, nem ekörül forog az életem

-nem adom meg idegeneknek az információim. Bocsi de ebben mi a fura? Szerinted nem természetes? Miért nem értik ezt a fiúk? Még a face-en meg sehol sem mutatom meg az adataim. Még a kutyáim nevét sem írom ki teljesen ha felteszek róluk egy képet. Pedig idegenek nem láthatják. Aki fontos, az úgyis tudja személyesen tőlem, amit kell. Ha lenne egy kislányotok, vagy kishúgotok, örülnétek, ha idegeneknek adná meg a számát, vagy egyebet?

-nem használom a telefonom, mert nem fogok idegenekre pénzt költeni, bocsi.. De amúgyis utálok telefonálni.

- álmaim pasija attól álmaim pasija, hogy olyan amilyenre vágyok. Nem olyanra vágyok aki buliban jön oda elkérni a számomra. Ezzel el van intézve. Ja és nem keresem álmaim pasiját.

- és igen fontos a külső, miért kéne ezt tagadni. De nem mindennél fontosabb. A biztonságnál, elveknél nem fontosabb.

-a képen a férfi ronda szerintem.

2012. márc. 23. 13:44
 73/110 anonim ***** válasza:
24%
Olyan, vagy mint a Másnaposokban a fogorvos srác csaja. Ki látta? Mégegy egyed, akitől borsódzik a hátunk. Aztán csodálkozol, hogy semmi nem történik veled soha. Mostmár strigulázom.
2012. márc. 23. 13:47
 74/110 A kérdező kommentje:
Hogy lehet olyan képmutató lenni hogy azt mondod az a pasi ronda? Férfiszemmel meg tudom állapítani hogy ez egy igazi, férfias, jóképű srác. Akkor neked mi a bajod? Ezek ellentettjére buksz? Ha meg sehol és senkivel nem ismerkedsz akkor tudok számodra egy jó helyet : apácazárda
2012. márc. 23. 13:55
 75/110 anonim ***** válasza:

1, nem mondtam, hogy sehol senkivel

2, bocsánat. SZERINTEM/SZÁMOMRA nem szép. Hallottál már arról, hogy az embereknek ízlése van? Szép is lenne ha mindenki ugyanarra bukna. Mi is ezzel a baj? Én szeretem a palacsintát. Te nem? Akkor szemét vagy... Ez kb ilyen.

3, én jól érzem magam, mozgalmas az életem. Nem én írok ki ilyen kérdéseket, nem én problémázok, nem utálom a férfiakat, és a nőket sem. Te viszont nem tudod elfogadni azt ha valaki nem olyan mint te, illetve ha valakinek más a véleménye mint neked. De ettől neked jobb lesz? Szerintem nem.

2012. márc. 23. 14:00
 76/110 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy annyit mondasz neki, hogy csinos vagy amit már egyébként is tud, mivel tényleg csinos, és ezt már több százan is tudtára adták előtted, még nem ismert meg téged. Vagyis olyan, mintha csak annyit mondanál, szia, tudom hogy nem ismersz, de megadod a számod? Ez így nem megy, mert az ember nem adja meg egy idegennek csak úgy a telefonszámát. Előbb beszélgetni kellene vele, megismerni, és akkor mikor már beszélgetés után szimpatikus vagy neki, és ennek jelét is mutatja, akkor próbálkozz elkérni a számát.
2012. márc. 23. 15:14
 77/110 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szép dolog, hogy próbálod kezelni a félelmedet. Nem 100%, de valószínűleg PUA módszerek alapján. Gyanítom, hogy 35%-os Válaszoló is hasonló cipőben járhat, már csak ebből a mondatból is: "Menni kell, mint a gép. Minél több elutasítást kapsz, annál erősebb leszel. Egy idő után fel sem veszed. Sőt büszke vagy rá. Komolyan. Összetenném a két kezem, ha kaptam volna még 100-200 elutasítást. Valószínűleg jobban érteném a dolgomat." Ha tévedek, nyugodtan javítsatok ki.

Nagyon fontos, hogy az ember igyekezzen minél alaposabban megismerni azt, amibe belefog. Ezért "veszélyes" a PUA módszer: félelmetes fegyver, de az ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy a fegyverrel bánni is kell.

1.: Ha azt akarod, hogy elküldjenek, egyszerűen menj oda csajokhoz, és mondd meg nekik, hogy küldjenek el. Ilyen egyszerű. A "telefonszámos" dolog, ha tetszik, ha nem, jóval több ennél. Ugyanis egy elérhetőség, kapcsolatteremtési lehetőség. Ehhez pedig minimális bizalom is szükséges. Nem lehet azon csodálkozni, hogy nem adják oda a csajok. A legnagyobb "mestereknek" is kell minimális idő, hogy megszerezzék a számot, ha csak úgy bumm-bele-durr módon csinálják, nekik sem működik. Tudják, mit jelent és mikor lehet.

2.: "Egyrészt őszinte vagy, másrészt nyiltan vállalod hogy ismerkedni akarsz." Ez igaz, de a miért és a hogyan sem mindegy, ez a másik, amit nem szabad elfelejteni. Ne csak a tudás egy részét használjátok, ne csak egy szeletre koncentráljatok, összefüggésében kell látni! Ha nem tanulsz meg mondjuk tolatni, jóval nehezebb parkolóhelyet találni. Ez pusztán hasonlat és nem minősítgetés, sem leegyszerűsítés, kéretik nem félreérteni!

A nők úgyis tudják, hogy ha megszólítod őket, a legritkább esetben akarsz barátkozni, kapcsolat vagy szex a célod. Nincs ebben semmi különös, de azért ez önmagában kevés. Ahogy 35%-os Válaszoló is fogalmazott, el kell adni magadat, ami nehéz. Ha úgy próbálkozol, ahogy a nagy átlag, nem is fog sikerülni.

"Mi alapján adjam meg a számomat neki? Látja, hogy hogy nézek ki, és ennyi. Tud valamit rólam? Én tudok valamit róla?" Erre gondolj.

Abban igazad van, Kérdező, hogy attól még nem kell bunkó módon elhajtani a másikat, de legalább tudod, aki így küld el, nem méltó a továbbiakban a figyelmedre. Mellesleg, van egy cimborám, ő is kísérletezett ezzel, de ő valahogy így: "technikásan" megállította a csajt, RÁMOSOLYGOTT, BEMUTATKOZOTT, megmondta, hogy szeretné jobban megismerni, adja meg a számát. Nem kérdezte, csak nyújtotta felé a telefont. Lehet, az utolsó pár lépés kimaradt, mert már régen történt, de a kiemelt rész biztos, és az is, hogy nem kérdezett. Három visszautasította, egy még úgyis megadta, hogy barátja volt, legalábbis elmondása szerint. Láthatod, a lényeg sokkal inkább a HOGYAN, nem a MI.

3.: "A barátaimmal csajozásról beszélgetünk, vicces/morbid kalandokról, olyanokról, amiken a csajok szörnyülködnek. De ha nem erről, akkor, hogy hogyan alakítjuk az életünket, mik a terveink, hogyan osztjuk be az időnket. Ez a csajoknak unalmas. Valakivel szakmai kérdésekről beszélgetek, azt nem értik. Nem hiszem, hogy lenne igazán közös érdeklődésem egy lánnyal, de nem is ezért keresem őket." Nem értem itt a gyiken ezt a hatalmas megütközést. A nő nő, a férfi férfi. Természetes, hogy más érdekli őket. Ha egy nővel beszélgetsz, az érzelmeikre kell hatni. BIZTOS, hogy van téma/témák, amik mind a kettőtöket érdekelnek. Máskülönben, hogy lenne bárki is együtt egy csajjal? Én nagyon faszán el tudok beszélgetni a csajokkal. Nyilván vannak dolgok, amik hidegen hagynak ("műköröm", "szoli"), de szinte mindig lehet velük találni közös témát. Ha meg akarsz ismerni valakit, beszélgetéssel lehet. Akivel nem találsz közös témát, azzal nem fogsz tudni kapcsolatot kialakítani. Ha pedig szeret Téged egy nő, szinte mindaz érdekelni fogja, ami téged is, hidd el.

4.: "Nem tagadom, hogy a férfibarátságok jobbak, tartósabbak, és nagyon sajnálom ilyenkor, hogy nem férfinak születtem. Valóban egy felszínes kis semmiségen össze tudnak kapni, és mindent eldobnak egy férfi érdekében. De az is igaz, hogy ez evolúciósan valahogy így alakult ki... a nők nem élnek/éltek át együtt dolgokat, kétlem, hogy a kis bogyógyűjtés a felszínen kívül jobban összehozta volna őket, míg az együttvadászás, háborús cimborázás az más, oda tényleg egy erősebb kötelék kell...

plusz ugye a családalapítás az ezerszer fontosabb egy nő életében.

Szóval igen, nem mondom, hogy jobbak a barátságaik, sőt, de könnyebben ismerkednek, lazábban nyitnak, és ez tagadhatatlan. Egy lánynak 10 percen belül több ismerőse lesz, többet tud a másikról, mint egy fiúnak. És most nem a mélységekről beszélek." (...) "A nők mindent feladnak egy kapcsolatért, az összes ismerőseiket, családjukat. bármit."

Ez a két idézet bizony qrvára igaz. A nő valóban könnyebben ismerkedik, ha érdekesnek talál valakit. Ami a barátságot illeti, azzal ők maguk is egyetértenek, hogy két férfi között sokkal mélyebb és tartósabb barátság alakulhat ki, mint két nő között. A nők vetélkednek és sokszor irigyek (ezt minden bántó szándék nélkül mondom). A férfiak űzték a veszedelmes foglalkozást (háború, törzsi harcok), gyakrabban és többen hullottak el. Az életben maradottak valószínűleg erős/egészséges, de mindenképpen értékes egyednek számítottak, naná, hogy vetélkedni kellett értük. (Ne felejtsük el, az ember tulajdonképpen egy okos állat. Végeztek egyszer egy kísérletet. Egy fajdkakas (asszem az volt, de biztos, hogy valami madár) hím egyedül volt, le se sz@rták a nőstények. Ha mellé raktak egy tojót, nyomban megjelent még pár... Miért? Mert azt az egyedet már kiválasztotta egy nőstény, családalapítás céljából, tehát értékes. Az ember persze nem állat, de mindenki az értékeset keresi és akarja. Hogy kinek mi az értékes, azt embere válogatja, de vannak dolgok, amiben hasonlítanak az emberek egymásra...)

Ez még nem azt jelenti, hogy a nő nem tud kommunikálni, vagy felszínes. A szeme és az agya is picit különbözik a férfiakétól. Sokkal jobban észreveszi, ha hazudsz, sokkal jobb a nem verbális jelek (amiken a kommunikáció nagy része zajlik) dekódolásában. Számára a beszéd a kötődés és az érzelmek kifejezésének egy meghatározó formája. Tényleg vannak buta, üresfejű tyúkok, akik sokat beszélnek, és semmit se mondanak, de ne kövessük el azt a hibát, hogy minden női beszédet üres fecsegésnek tartunk.

5.: "Tudod egy nő engem ne a szövegével, meg a kezdeményezésével hódtson meg, hanem a kisugárzásával, a jelenlétével. Egy picit lehet flegma is, nagyobb a kihívás, az érdeklődés, hogy vajon van- alapja a csöpp nagyképűségnek." Valóban fontos a női kisugárzás, de ne felejtsük el, a nők beszélnek vagy beszéltetnek, mert számukra ez így természetes, így fejlődtek. Éppen ezért, nem mindegy, a férfi hogyan prezentálja a mondandóját.

Kezdeményezni pedig a férfi dolga, nem értem, ezen sokszor miért megy a sírás. Ha egy nő akar valamit és tapasztaltabb, úgyse lesi, hogy a sült galamb a szájába repüljön, hanem jelet fog adni. Ha ezt felismeri a férfi, máris egy lépéssel közelebb van a pin... na, a sikerhez.:) :)

26/F

2012. márc. 23. 15:17
 78/110 anonim ***** válasza:
Ha egy nekem tetsző férfi mondaná ezt, én biztosan nem küldeném el.
2012. márc. 23. 16:24
 79/110 A kérdező kommentje:
Leifshard. A miért és hogyan még várhat magára. Nem tűzhetek ki komolyan célokat magamnak, amig ilyen állapotban vagyok. Vagyis ameddig a visszautasítások megviselnek és még mindig vannak gátlásaim és nehezen oldódom. Gondolkodtam azon, hogy jó lenne szakember segítségét igénybe venni, de végül úgy döntöttem magam megyek szembe a problémákkal. Szörnyű dolog, nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz. Remélem hogy a változás be fog állni minél hamarabb, mert nem lehet úgy csajozni, hogy belül tiszta ideg vagy.
2012. márc. 23. 16:42
 80/110 anonim ***** válasza:
100%

Bocsk, feléig jutottam el a válaszok olvasásnak, de 35% Te osztasz ki mások, hogy burkoltan anyázik, közben te meg emberek milliárdjait sértegeted, és általánosítod.

Gondolkozz már egy picit!

2012. márc. 23. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!