Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most komolyan, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?
2012. márc. 23. 08:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 anonim ***** válasza:
22%
Nem hiszem, hogy minden nőt tisztelned kell azért, mert téged is egy nő nevelt fel/szűlt meg. Igenis igényeket kell támasztani velük szemben, ahogy magaddal szemben is.
2012. márc. 23. 10:16
 42/110 anonim ***** válasza:
24%

Tévedsz. Ha utálnám a nőket, nem foglalkoznék velük. Szeretem a nőket, de megválogatom, kivel mit csináljak. Hisz szét kell nézni, hány házasság ment tönkre és milyen kevesen házasodnak. Azt meg nem akarom, hogy csak miattam teljesen megváltozzon valaki.

Ráadásul sajnos a nők 30 éves kor alatt alkalmatlanok a gyereknevelésre. Van kivétel természetesen (több régi osztálytáraam nevel gyereket), de amikor valaki az állattal úgy bánik, mint egy emberrel (tipikus női tulajdonság), az régen rossz.

2012. márc. 23. 10:18
 43/110 anonim ***** válasza:
100%

Na lássuk csak. Első párom informatikus volt, imádott túrázni. Második igaz kicsit egyszerűbb hölgyemény volt, de

jókat lehetett vele röhögni. Harmadik-mostani párom-képzőművész, saját galériája van.

Hm. Tehát nekem volt három pozitív tapasztalaom, nektek meg tizenéves fejjel pár rosszabb. Lehet társaságot kéne váltanatok. De ezzel én is befejztem, 35% úgyis mindig itt fogja vívni szélmalomharcát a csajok ellen.

2012. márc. 23. 10:18
 44/110 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, lehet itt keresni másokban a problémát...csak véletlenül nehogy magadba is nézz egyszer.

ah 59 és 35. Ti tényleg mindig itt keseregtek.

Ha ennyire nem bírjátok a lányokat, akkor miért nem egymással kezdtek.;)

2012. márc. 23. 10:21
 45/110 anonim ***** válasza:
0%

Nézd. Ha lenne egy olyan barátnőm, aki imád túrázni (ami nem a Szigeti fesztiválban merül ki), a saját seggembe harapnám a nevét örömömben.

Az a galériás is érdekes (bár tőlem távol áll a művészet, de szívesen hallgatnám a terveit, kiállításait, ahogy beszél róla stb). Neked bizony szerencséd van. De nem baj, lesz nekem is, csak próbálkoznom kell, meg türelmesnek lennem.

2012. márc. 23. 10:22
 46/110 anonim ***** válasza:
19%
Szép dolog, hogy találtál 3 normális csajt. Sajnos erre a 3-ra jut 1000 sokkal kevésbé normális. Erről beszélünk. Ha megkérdeznek, hogy szeretem én ezt az 1003 csajt? Azt mondom nem, mert 1000 az nem jó. Az a három szinte nem is számít. Ez a válaszom.
2012. márc. 23. 10:26
 47/110 anonim ***** válasza:
100%

elküldeném, mert

- vőlegényem van

- ha épp nem lenne senkim, akkor sem osztogatom vadidegeneknek a telefonszámomat

2012. márc. 23. 10:34
 48/110 A kérdező kommentje:
Basszus női logika, hogy lehet valakit csak úgy elküldeni anékül hogy beszélgetnél vele és kiderítenéd hogy nem-e a világ legjóravalóbb, leghuncutabb, legaranyosabb emberkéje? Láttatok már férfit csak úgy szóváltás nélkül elküldeni egy lányt a francba? Mert én 25 évesen még sosem. A lányok kegyetlenebbek, hidegvérűbbek mint a férfiak, ez így van akár tetszik akár nem. Apám, aki nők terén nagy tapasztalattal rendelkezik, akinek nem voltak a félénkségével problémái mint nekem, ő azt mondta hogy vigyázz a nőkkel mert kegyetlenek. Meg sok forrásban is olvastam erről a témáról. Most ezek ellenére ne gondolkozzak el ezen_? Természetes hogy fontolóra veszem hogy van e benne igazság.
2012. márc. 23. 10:41
 49/110 anonim ***** válasza:
100%

35%

Ez attól függ milyen populációból veszed a mintád. Ha a szórakozóhelyen beszélgetsz csajokkal, lehet hogy nem mindegyik hegedűművész vagy tanár vagy imád kajakozni.

Én tele vagyok érdekes és okos lányokkal a környezetemben, mert nyilván az ő társaságukat keresem.

2012. márc. 23. 10:44
 50/110 anonim ***** válasza:
17%
Egyetemista populációból is veszem. A papír ugyanúgy nem garancia semmire. Munkahelyi populációból is veszem. A kor sem garancia semmire. Ugyanazzal a középszerű gondolkodással találkoztam mindenhol.
2012. márc. 23. 10:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!