Szűz vagyok, de a barátom nem hiszi el. Azt mondja, nem létezik, hogy egy ilyen lány még szűz. Miért gondolja mindenki egy olyan lányról, aki tegyük fel, szép is, meg csinos is, hogy már 14 évesen nem volt szűz?
gndolj bele, lehet h ugy viselkedsz... de lehet h ez egy dicseret volt a baratod mag ki modjan:)
fatercosta
Ja meg ő egy ilyen ember lehetséges
fatercosta
"Miért gondolja mindenki egy olyan lányról, aki tegyük fel, szép is, meg csinos is, hogy már 14 évesen nem volt szűz?"
Mert sajnos a szép lányok 99%-a 14évesen már nem szűz. Ilyen a mai világ. SAJNOS.
A szép, és csinos lányok már fiatalon menők = diszkóba járnak = lefekszenek valakivel.
Am utolsó válaszadónak:
Rossz felfogás, én sem gondoltam volna a bnőmről,h szűz, de ez miért baj? Nem gondoltam rá,h k.rva, csak télleg csinos. Ő sem problémázott ezen, nevettünk egyet
Tegyél fel magadról képet. Eldönti a horda, szűz vagy-e. Vagy hogy a barid, igazat szól-e.
Lehetőleg fürdőruhásat.
Azért az a 99 % szerintem kicsit nagyon sok!
Jóval kevesebb.....mostanában nagyon menő lett h jaj 12 évesen meg 14 évesen már ez se meg az se szűz,inkább mondjuk úgy h szűzku*rva, a én időmben is ezt mondtuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!