Létezik még olyan 17-18 éves fiú aki úgy is össze jönne egy lánnyal, hogy a lány még szűz és az is akar maradni, egy évig legalább? :D
Hát én azt hiszem vállalnám.
Igaz 21 vagyok, de ennyit megérne ha nagyon megfogna a lány.
Majd bepótolunk minden utána :D
míg szűz addig no problem...
1 Évig???17-18 éves FÉRFIről beszélünk. Vannak bizonyos szükségletei és ha te nem adod meg azt akkor máshonnan fogja megszerezni ezt a szolgáltatást!!! Hidd el!
Szerintem a maximum amit egy ilyen korú fiúnak mondhatsz az az 5 hónap. de már ott is személytől függő!
Mondd csak mi a garancia arra, hogy egy év múlva lefekszel vele ?
10 hónap múlva te is mondhatod, hogy bocsi kihűlt a kapcsolat, nem te voltál az igazi stb.
A fickó beáldoz érted 10 értékes hónapot az életének abból a periódusából amikor a hormonszintje az egekben van és a legyet is meg tudná dugni röptében.
Én nem vállalnám be.
Legyen 6 hónap és bele megyek :)
17/F
egy barátomnak 2 éve van bnője és nem szexeltek még.
de szereti a lányt szóvaé megvárja.
Semmi esetre sem jönnék össze veled, ugyanis ha te még szűz vagy az egy dolog, de ha még az is akarsz maradni, akkor a felfogásod nagyon nem passzol az enyémhez.
Mellesleg gyönyörű, szexi és izgalmas lányokból rengeteg sok van! Komolyan nagyon sok! Miért passzolnám őket miattad?
A viszonyod a szexualitáshoz sejthethető. Márpedig azt hiszem hogy gátlásaid vannak, és ha van is benned szexuális vágy (mivel az a normális ha van) azt elfojtod. Azt gondolom nem tudsz felnőttként gondolkodni, és az inbkább nem csinálok semmit, abból nem lehet baj, és nem szólnak meg típusú csaj lehetsz, akinek a fejét telebeszélték sokmindennel. És aki ahelyett hogy élvezné a lehetőségeit, az ég tudja miért (biztos nem lehet értelmes érv) nem akar szexet.
Remélem valamit tanulsz az én véleményemből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!