Létezik még olyan 17-18 éves fiú aki úgy is össze jönne egy lánnyal, hogy a lány még szűz és az is akar maradni, egy évig legalább? :D
természetesen! én 16 leszek, barátom 19 múlt, és még szűz vagyok, pedig egy éve és egy hónapja járunk!!! már néhány hónapja pettingelünk, de aktus nem volt. imádjuk egymást, és már nagyon-nagyon-nagyon kívánjuk is, de még mindig nem volt meg! igaz, azt mondta nekem tegnapelőtt, hogy "nyugi, nemsokára, nem kell ezt elsietni", de ez még legalább egy hónapot jelent :D szóval nyugi, léteznek még normális srácok, akik hajlandók várni egy lányra, és nem csak "lyukra mennek" :D
16/L
tegnapelőtt 22:58
Miért akarsz szűz maradni? Ez olyan mintha elhatároznám, hogy 25 éves koromig nem akarom letenni a jogsit, vagy hogy nem fogok megtanulni úszni amíg nem leszek pl 20.
A szüzesség nem elhatározás kérdése! Márpedig neked elhatározásod van. Ez mutatja hogy nem gondolkozol szabadon, hisz akkoir nem a közvélemény formálná a gondolataidat, hanem a saját racionalitásod. Akkor pedig nyitva hagynád a kérdést, vagy legalábbis nem hoznál szabályokat előre.
A mindenben benne vagy az azt jelenti hogy orál, anál minden, csak a szüzesség megmaradjon, mert az az emberiség történetében már régóta mítosz?
Sok lány van aki már 14 évesen elvesztette, mert úgy érezték hogy készen állnak rá. Inkább egy ilyen lányt keresnék, mert a szex nagyon nagyon fontos! Az egy hihetetlenül csodálatos bensőséges és őszinte valami, amit csak az ismerhet akinek volt benne része.
Nem rábeszélni akarlak a szexre, csak azt mondom, hogy ezek nem olyan dolgok amit előre el lehet dönteni, és ha valaki ennyire sokadlagosan és mellőzve viszonyul a témához az nem az igazi!
1. Te vagy a primitív!
2. A szex nagyonis fontos dolog!
3. Sajnálom a párodat! Unalmas lehet neki!
16éves lány vagyok és a barátomnak megmondtam, hogy majd ha egy évesek leszünk UTÁNA majd lefekszünk egymással.
Bele is ment!!
Csak, hogy már én sem bírtam addig várni :D
Mondtam neki, hogy akarom és nem bírtam magammal.
Fél év után meg is történt.
Majd megtudod hogy ha barátod lesz, te se fogod kibírni, hajtani fog a vágy vagy a kíváncsiság.
Majd rájössz te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!