Szűz vagyok, de a barátom nem hiszi el. Azt mondja, nem létezik, hogy egy ilyen lány még szűz. Miért gondolja mindenki egy olyan lányról, aki tegyük fel, szép is, meg csinos is, hogy már 14 évesen nem volt szűz?
Figyelt kérdés
Egyébként 21 éves vagyok, ő meg 28.2009. okt. 19. 23:35
11/11 anonim válasza:
Dettó ez van velem is, de nekem még a sima ismerősök is elhiszik, csak nagyon meglepem őket. Mostmár kifejezetten élvezem mikor kiül az arcukra a meglepődés :) De szerintem vedd bóknak a barátodtól. Csak azért fura neki (gondolom) mert a környezetében nem voltak/nincsenek ilyen lányok, ami kicsit szomorú. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!