Létezik-e olyan lány, aki ennek ellenére is szeretne?
Sajnos a szorongásos betegségem miatt csak azzal tudtam volna összejönni, aki kezdeményez. És sokszor eléggé kiábrándító volt. Se nem csókolóztam, de még egy lány kezét sem fogtam meg.
20/F
A gond az, hogy Budapesten tanulok és nincs itt ideiglenes lakcímem.
Keresek valami magándokit, hátha tud segíteni.
Ha a szorongásos betegséged diagnosztizált volna, akkor rendszeres pszichiátriai kezelésre szorulnál.
Az élet ugyan hálót ad az embernek, de senki helyett nem halászik. Ha találkozol egy vonzó nővel, ha megismerkedsz vele, akkor bátran kezdeményezz, hívd el randizni. A nagyszámok törvénye értelmében előbb-utóbb lesz olyan leányzó, aki igen-t mond, csak bíznod kell magadban, s ha kapsz egy pofont az élettől, mondd csak nyugodtan a tükörbe: elég a bánatból, nagyobb kesztyűt húzok.
ne aggódj, biztos h van ilyen lány, ha belédszeret mindegy milyen vagym úgy fog elfogadni
20 L
mindenki megtalálja egyszer a párját : )
nem kell aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!