Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha feljelentik a fiút (elmúlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feljelentik a fiút (elmúlt 18) mert lefeküdt egy lánnyal (még nincs 16), és a lány elmondja, hogy régóta kapcsolatban voltak, SEMMI nem történt akarata ellenére, akkor mi lesz a büntetés?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
semmisem
2010. nov. 5. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány elmúlt 14 és beleegyezett akkor semmi.
2010. nov. 5. 11:24
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

és (ezt már tényleg csak kíváncsiságból) ha mondjuk nem múlt el 14, és ugyanez a szituáció, tehát elmondja, hogy minden a beleegyezésével történt?

2010. nov. 5. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
csak nem te vagy az egyik személy??
2010. nov. 5. 11:26
 5/9 A kérdező kommentje:
nem, lány vagyok csak az egyik nagyon jó fiúbarátom volt barátnőjének a szülei fenyegezőznek, hogy feljelentik, és most parázik, hogy lecsukják vagy valami, de mondtam neki, hogy én úgy tudom, ez csak 14 év alatt minősül pedofíliának (a volt barátnője meg már lassan 16). ráadásul a lány nem mondaná azt, hogy megerőszakolta... csak a szülei vannak kiakadva. (17/l)
2010. nov. 5. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor no para.
2010. nov. 5. 11:35
 7/9 anonim válasza:
100%
14 év alatti lány esetén van büncselekmény . egyébként ha ennél idősebb és nem történt erőszak nincs gond
2010. nov. 5. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
95%

ha felnőtt 14 éven aluli GYEREKKEL kezd akkor nincs jelentősége, hogy a gyerek beleegyezett vagy sem, akkor is szemérem elleni vétség. Bár 90%, hogy csak figyelmeztetést kapna, ha valóban nem történt erőszak.

16 éves lánynál semmi sincs.

2010. nov. 5. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:

pontosítanám

nem felnőtt, hanem 14 feletti 14 alattival

és szerintem hiába egyezett bele, biztos nem úsznák meg egy figyelmeztetéssel, főleg ha a szülők verik az asztalt

2010. nov. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!