Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, túl férfias, ha egy lány szeret pecázni?
Igaz ugy szoktam pecázni, hogy küzben sokat vándorolok-felfedezem a környéket, be-bedobom a pecát a vízbe, várok kicsit, ha nincs semmi, megyek tovább. Fogtam már szép, közepes pontyot is, lepipáltam aznap a pasikat :P
Szóval nem vagyok az egyhelyben ülős pecás, de szeretek kimenni, még az se zavar, hogy 4-kor kell kelni.. Túl fárfias ez?
Nem vagyok egy nagy pecás, de az öcsém az.
Úgy gondolom, legalábbis számomra túl nyugalmas, inkább unalmas, ha úgy tetszik, emiatt azt mondanám ez azoknak való, akik szeretik, kikapcsolódnak, vagy feltöltődnek benne. Ha neked lányként tetszik csináld.
Tehát szerintem nem a nemek megközelítésében van a lényeg, hanem hogy kihez szól. Én férfi vagyok, mégsem szól hozzám :D
Nekem a belevaló csaj jön be. Szintén undorodom a műkörmös-szolis-"jajj nehogy bekoszoljam magam" csajoktól.
Ha te nem vagy ilyen kérdező, akkor nincs gond. :)
"lepipáltam aznap a pasikat :P"
Merre szoktál pecázni? Engem is lepipálhatnál egyszer peca közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!