Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most komolyan, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?
2012. márc. 23. 08:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 anonim ***** válasza:
16%
Persze hitegesd csak magad. Ki van kapcsolva az agya, amikor mondod ezerrel a szöveget. Ez természetes.
2012. márc. 23. 09:53
 32/110 anonim ***** válasza:
100%
Azt te csak hiszed ;) ő nem egy csitri, akit semmi nem érdekel.
2012. márc. 23. 09:54
 33/110 anonim ***** válasza:
11%
Ha meg komoly érdeklődéssel tudja hallgatni, hogy most három gerberát vettél, meg egy jácintot. Meg, hogy te a műkörmös Bélával te mekkora haver vagy, akkor gratulálok neki. Nekem szinte fájdalmas ezeket a szövegeket végighallgatni.
2012. márc. 23. 09:56
 34/110 anonim ***** válasza:
100%

35%

Tehát meg van a véleményed a nőkről. Édesanyádról is...

Kezd már kicsit fárasztó lenni ez a "pár tapasztalat után véleményt alkotok" dolog...

Általában azok általánosítanak, akiknek lövsük sincsen az adott dologról, témáról...

De nyugodtan gyűlöld a nőket, ha ez így jobb neked.

Anyák napján meg ezzel köszönts édesanyádat

2012. márc. 23. 10:05
 35/110 anonim ***** válasza:
15%

Akár anyázásnak is lehetne nevezni, amit most csinálsz. Jelzi is a kultúrális színvonaladat.

Ha tudni akarod több száz lánnyal beszélgettem már és leszűrtem a tanulságokat. Pont az ilyen anyázós csajok a legunalmasabbak egyébként, mint te.

2012. márc. 23. 10:08
 36/110 anonim ***** válasza:
100%

35 százalékos barátom, te állandóan ezt lököd itt,

de most hogy leírtad eddig milyen lányokat ismertél-hát tényleg sajnálni tudlak.

Érdekes legtöbb nőismerősöm-csaj haveromnal normálisan lehet dumálni, rengeteg dologról. Az meg, hogy te tényleg ilyen primitívebb körökben mozogsz, a te bajod.

Nem tudnék unalmas lánnyal járni.

2012. márc. 23. 10:08
 37/110 anonim ***** válasza:
3%

ma 10:05 Sokkal jobb, mint tapasztalat nélkül, a filmek mintájából kiindulva osztani az észt. Mert minden nő pszichológus, csak éppen kevesen ovlasnak, kevesen érdeklődnek bármi iránt is (csak a műköröm, buli).

Hidd el sok nőnek semmilyen tapasztalata sincs. Szexuálisan igénytelenek. Nem lehet velük kommunikálni. A nők bizonyos százalékánál a kommunikáció kimerül abban ,hogy a férfi kussoljon, a nő meg magyaráz. Találkoztam kivétellel (sajna a körülmények miatt nem jöttem össze vele), de ritka.

2012. márc. 23. 10:09
 38/110 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt fiú vagyok, másrészt tisztelem a nőket.

Csak tapasztalból írtam ezeket, az meg hogy ezt anyázásnak nevezed, szövegértési problémákra utal.

A 35% meg téged minősít, ennyi. Pont.

2012. márc. 23. 10:11
 39/110 anonim ***** válasza:
3%
ma 10:08 Nézd, szövegelni tudnak a nők, de semmi nem érdekli őket az életben. Nincs szenvedélyük. Se hobbi szinten, se kapcsoalt szintjén, se munkában. Sőt, a legtöbb nőnek nincs is hobbija. Akinek a vásárlás hobbi (és semmi értelmeset nem vesz), meg a műköröm felrakása, meg a fodrászat, az szégyen.
2012. márc. 23. 10:11
 40/110 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:09

Okés, te ezt tapasztaltad. Ilyen körökben mozogsz.

Te bajod.

Ma nőket szidjátok, holnap jöhet egy kis zsidózás és cigányozás is ugye? Mindig kell valakit utálnotok, ez a ti nagy bajotok.

Na további jó fröcsögést, sziasztok.

2012. márc. 23. 10:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!