Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?
"Basszus női logika, hogy lehet valakit csak úgy elküldeni anékül hogy beszélgetnél vele és kiderítenéd hogy nem-e a világ legjóravalóbb, leghuncutabb, legaranyosabb emberkéje?"
Vigyázni kell, azért.
És mert bennem van az előfeltételezés, hogy én csak a számom erejéig ergo egy numeráig érdeklem a másikat. Ha úgy jött volna oda hozzám, hogy "kikkel érkeztél ide?" vagy "nem jössz táncolni?" etc. akkor inkább elgondolkodnék, és automatikusan válaszolnék.
Igaz sajnos, hogy a nők jobbak ebben a kapcsolatteremtésben, talán nekik kéne leszólítaniuk mostmár a fiúkat és nem fordítva...
Mi alapján adjam meg a számomat neki? Látja, hogy hogy nézek ki, és ennyi. Tud valamit rólam? Én tudok valamit róla?
Nem mondom, hogy tök mindegy lenne milyen dumával jön oda hozzám valaki, de nekem egy fontos első blikkre, hogy bejön e vagy sem az illető ! Ha nem jön be , meg sem akarnám ismerni , ha meg bejön, akkor úgyis azon lennék , hogy megismerjem jobban, és lényegtelen lenne, hogy az első pár mondat az mivel kezdődött .... azért azt nem mondja itt senki nekem, hogy a nagy ŐT teljesen mesébe illő módon ismerte meg ?!:)
mert én a mai napig fennhangon tudok nevetni ha eszembe jut , hogy én hogy ismertem meg a párom és lám, már 8 éve együtt vagyunk :D <3
Jobbak a kapcsolatteremtésben??? Soha nem kezdeményeznek, hanem mindig a férfi.
Néhány csaj próbált nekem udvarolni, hasonlóan nehezen ment nekik, mint a fiúknak. Sőt rosszabbul. Attól, hogy te nézel ki a fejedből és leszólítanak a pasik, te meg ítélkezel felettük még nem vagy jobb a kapcsolatteremtésben.
"Egyetemista populációból is veszem. A papír ugyanúgy nem garancia semmire. Munkahelyi populációból is veszem. A kor sem garancia semmire. Ugyanazzal a középszerű gondolkodással találkoztam mindenhol."
Hobbik, közös ismerősök, közös érdeklődési kör. Én is hiába próbáltam egyetemen ismerkedni, pár díszpinty és ennyi, buli minden héten, vizsgán látom csak legközelebb.
El is keseredtem, hogy hova tűntek az értelmes, kedves, normális emberek, akikkel ténylegesen lehet beszélgetni?
Aztán akadt, közös érdeklődés útján. Hál'istennek.
"Attól, hogy te nézel ki a fejedből és leszólítanak a pasik, te meg ítélkezel felettük még nem vagy jobb a kapcsolatteremtésben."
Úgy látszik nem érted miről beszélek. Nem azt mondom, hogy kezdeményezőbbek, hanem alapjáraton könnyebben elegyednek szóba akárkivel, tudják mit kell mondani, találnak közös témát. Ez csak egy tény, ez minősít senkit, egyszerűen gyorsabban barátkoznak a lányok(de lehet csak felszínesen). Ezért is jut a fiúknak csak annyi az eszébe, hogy "megadod a számod?" ahelyett, hogy szóba elegyednének a kiszemelttel.
Igen, csak annak a felszínes csevelynek semmilyen tétje nincs. Míg, ha meg akarsz valakit hódítani, akkor minimum el kell magad adni. Nem lehet csak simán dumálni a semmiről. Eladni sokkal nehezebb, mint venni.
Ezt bizonyítja, hogy amikor csajok akarták magukat eladni nekem, nem ment nekik könnyen.
ma 10:54
Könnyebben barátkoznak? Én 27 vagyok, van 3 olyan haverom, akik több mint 15 éve(!) a cimboráim. A nők mindent feladnak egy kapcsolatért, az összes ismerőseiket, családjukat. bármit. Én nem találkoztam olyan nővel (pedig nagyon sokkal ismerkedtem és úgy néz ki, fogok is még), akik akár egy hároméves barátságot is fel tudtak volna mutatni.
Kommunikációban lehet hogy jobbak, de tartalmilag nem. Persze jobb egy laza dumával nyitni, de mint írta a 35%-os válaszoló, eladni nehéz magadat. Tudod egy nő engem ne a szövegével, meg a kezdeményezésével hódtson meg, hanem a kisugárzásával, a jelenlétével. Egy picit lehet flegma is, nagyobb a kihívás, az érdeklődés, hogy vajon van- alapja a csöpp nagyképűségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!