Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, most komolyan, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Figyelt kérdés
Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?
2012. márc. 23. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/110 anonim ***** válasza:
100%

Talán

-volt párjuk

-nem vagy az esetük

Ja mert Te nem küldenél el egy neked nem tetsző lányt ugye?

2012. márc. 23. 08:43
 2/110 anonim ***** válasza:
100%

ÉÉÉÉÉÉÉs megint a nők a hibásak.

Lehet, hogy látták, mindenkihez odacsapódsz telefonszámért kajtatva.

2012. márc. 23. 08:44
 3/110 anonim ***** válasza:
97%

Ez most ugye nem komoly kérdés?

Egyrészt egy csinos lánynak elég sokan mondják, hogy csinos anélkül, hogy elkérnék a számát, innentől nem fog tőled úgy elájulni, mert neki "természetes", hogy megdicsérik.

Másrészt ez a mondat amolyan "jó a segged kő kóla" típusú, jajj.

Harmadrészt ha valaki ezzel a dumával jön, azt elég nyilvánvalóan csak a kinézet érdekli. Akkor meg vagy buta, mint a föld, vagy csak dugni akar egyet. Bármelyik eset fordul elő: menjen a fenébe.

Ha ismerkedni akarsz, kissé melósabb, de célravezetőbb táncolni, és legalább pár mondatot beszélgetni a lánnyal. Utána ő is szívesebben megadja a számát.

2012. márc. 23. 08:46
 4/110 anonim ***** válasza:
84%

persze... majd meglátok az utcán vagy buszon egy csinos lányt és elkezdek valami ősi párzási táncot lejteni

- kíváncsi lennek mi zajlana le a fejem meg a többi ember fejeben ha ezt látná xD

23 f

2012. márc. 23. 08:53
 5/110 anonim ***** válasza:
100%
Tán nem tetszettél nekik.
2012. márc. 23. 09:01
 6/110 A kérdező kommentje:
Oké számítottam erre a reakcióra a részetekről. Gondoltam hogy elítélendő buta dolognak fogjátok tartani azt hogy ezzel a dumával megyek oda a lányokhoz. De nem válaszoltatok a kérdés második felére. Amire nem is mertek, mert féltek hogy kiderül egy alapigazság. Mi lenne ha álmaitok palija menne hozzátok (aki megfelel álmaitokban látott szőke hercegnek, ellenálljatatlan mosoly, tökéletes állkapocs, szép szemek stb) és ezzel az indító szöveggel akarna ismerkedni? Mit tennétek?
2012. márc. 23. 09:05
 7/110 anonim ***** válasza:
100%

08:46 vagyok és megírtam a választ. Ha valaki így odajön hozzám, azt elhajtom és kész. Másrészről mivel "álmaim palijának" fontosak más tulajdonságai is a külsején kívül, rá se jönnék, hogy ő az. Pontosabban: álmaim palija nem lehet olyan srác, aki csak a külső alapján ítél. Tehát egyszerűen kizárt, hogy ő így jöjjön oda hozzám.

Utánam következőnek: nem párzási táncról volt szó, a kérdező egy szórakozóhelyen gyűjtött (volna) telefonszámokat.

2012. márc. 23. 09:10
 8/110 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem nem vagy őszinte. Vagy benned nincsenek szexuális ösztönök és ezáltal a fajod többi tagjai fölé emelkedsz, felsöbbrendű lény lettél.
2012. márc. 23. 09:13
 9/110 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak nem tinédzser :D és jól látja a világot.
2012. márc. 23. 09:17
 10/110 anonim ***** válasza:
100%
Ha álmaim pasija ezzel a mondattal indítana, rögtön ki is ábrándulnék belőle. Egy kicsivel azért többet meg kell tenni egy telefonszámért szerintem. Valami semleges témáról való beszélgetés után, ha kölcsönös a szimpátia, akkor esetleg.
2012. márc. 23. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!