Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?
Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.
27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!
És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...
Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!
Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.
bocs néhány szó kimaradt.
* nem tűnnek fel
* ember esze megáll
Húú nem olvasom végig a kommenteket, de az alap kérdés szerint válaszolok. nem tudom számodra mi a szép, de én nem vagyok se k*rva, nem sminkelem agyon magam (csak ahogy nekem tetszik, enyhe púder, szájfény alkalmakkor szemfesték) szeretem a magassarkút, de nem járok folyton abba és nem hiszek a csakrás dolgokban. És vannak még hozzám hasonlók, szóval fellelhetőek vagyunk, ne add fel, de tényleg keress akkor máshol.
Sokan sérelmezték, hogy miért foglalkozol a múlttal... valóban a párod múltjához semmi közöd, de azért 26 vagy hány évesen 35 pasi elég durva... ez nem csak egy múltat jelent, hanem egyfajta jellemet, ami viszont benne lesz a párkapcsolatban is. (Már ha kapcsolatot kezdesz egy ilyennel) Szóval én megértem ezt az agggályodat.
Amit lehet tanácsolni, hogy ne keresd, majd jön. És egyúttal ne add fel. (Amúgy nem nagyok az elvárások)
Olyan lányt akarsz aki szép, okos, kedves, és nem ribi?
Nos ilyen nincs.
Nagyon nem vagy szimpatikus, kérdező.
A fiú válaszolók többségéből pedig szerintem látszik, hogy a lányok nagy része alapból átugorja ezt az ostoba, felszínes kérdést.
A kérdésedre pedig itt a válasz: Nagy valószínűséggel nem fogsz ilyen lányt találni magadnak! Ha viszont valami furcsa okból leállna veled egy ilyen lány, nem tartana sokáig a kapcsolat.
Nem attól leszel boldog, hogy egy "álomlány" van melletted. Szerintem az általad felsorolt tulajdonságok egyike sem számít, ha párt keres az ember.
A legnagyobb hülyeség az, hogy csak "komoly" szakot végzett lány felelhet meg, mert nálad ez az értelmi mérce.
Pedig az az igazán elismerésre méltó, aki el tudja dönteni, hogy milyen végzettséget akar, és ezért a célért küzd. Egy óvónő, vagy egy szakács is lehet intelligens, értelmes, tájékozott, legalább annyira, mint mondjuk egy ügyvéd.
Nem azért fogsz beleszeretni egy lányba, mert tudja a legyen ön is milliomos összes kérdésére a választ, vagy mert csodás teste van. A személyisége lesz az, ami majd megtart.
Több "fajta" lányt kell próbálnod megismerni. A fiúk sem tudják mi kell nekik, ahogy a lányok nagy része sem.
Elég minden általad elvárt tulajdonságból az alapot venned, és így ismerkedni a lányokkal, és azt választani végül, akivel a legjobban érzed magad.
Végzettségből elég egy érettségi, plusz egy szakma/diploma.
Szépségből is elég, ha kívánod.
Értelemből pedig annyi, hogy el tudjatok nevetgélni, beszélgetni.
A magassarkús-sminkes elvárás viszi a pálmát. Öltözzön alkalomhoz illően(ahogy eddig biztosan megtette) Otthon senki nem jár magassarkúban, túrázáshoz sem veszik fel a lányok. Viszont az utcán, kávézóba, randira normális, ahol gondolom eddig találkoztál velük. Ugyan ez a helyzet a sminkkel is. Egy átlagos lánynak igenis kell a smink, hogy jobban érezze magát az utcán. Akinek nem tökéletes a bőre, korrektort/alapozót használ. Szinte mindenki kiemeli a szemét szemceruzával/spirállal. Az ajakbalzsam is fontos, főleg ilyenkor télen.
Így a végére pedig: 25 évesen a lány ha nem találta még meg a szerelmet, még nem k**va. Egyszerűen azt a részét élvezi az életnek, amit felfedezett. Csak máshogy gondolkoztok, ezért a legnagyobb ostobaság leszólni valakit.
OTT A PONT!
|
|
V
----------->.<------------
^
|
|
;) :D
Szerintem Magyarországon nem fogsz olyan lányt találni aki megfelel neked.Tőlünk nyugatabbra pláne nem,max keletre.
Add lejjebb az elvárásaidat nincs más megoldás.Ha a "partnereid" is elviselik a hibáidat neked is el kell viselni az övéket.Erre nyilván magadtól is rájössz előbb vagy utóbb sőt szerintem amikor kiírtad ezt a kérdést már sejtetted rá a választ.Hidd el jobb ha minél előbb nyugszol bele,hogy sosem fogsz olyan lányt találni aki 100%-ban minden elvárásodat kielégíti mert ha később annál rosszabb lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!