Tényleg az a szép/tökéletes nő, akinek a testén nincs semmilyen "hiba"? Májfolt, anyajegy, stb.
hát nekem pl szemöldökömön van egy szemölcs a szemöldökömön...eléggé látszik azért...a szemem alatt van két kicsi heg...nem mondom h látszik de ja...a mellemen is van anyajegy...a hasamon is...kiálló anyajegyek...pattanás utáni foltjaim is vannak...szemüveges vagyok...a popsim igaz hogy full kerek, de feszesebb is lehetne.... hmmmm...mivan még..ja a combom is lehetne feszesebb..jaaa...a mellem mint olyan szinte nem is létezik...A kosaras melltartot hordok...biztos van más hibám is még...de le nem tudom vakarni magamról a pasikat...nincs nap h ne kapjak ezer bokot és ezer ajánlatot..és nem csak looserektől...és bombanőnek tartanak...nembaj...így van jól...ami nekem hiba másnak nem az;) igaz...az anyajegyet és társait én se tartom hibának:D...
22L
sőt..ha ugy vesszük...én pl imádtam volt barátomon a szeplőket...itt ott az anyajegyeket...egy kis dudort a vállán...azt hogy nem full izmos, hanem vékony testalkatu (na nem emo vagy vmi nőutánzat:D)...hogy amugy nem volt tökéletes arca, de sármja az nagyon...valahogy igy lehetnek a pasik is:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!