Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy bennem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.

27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!

És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...

Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!

Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.

2011. nov. 14. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy top 100-as pasi vagyok, de azért.....

Miért baj, hogy sok partnere volt? Hát ez nem igaz, a kérdésben benne van a válasz: "sok", "partner". Nekem még sosem volt "partnerem" például. 26 éves lányként 35 pasi??? Egy ilyen nőtől mit várhatok? Meg én nem hiszem, hogy ez a sok "kaland" nincs hatással rá, nem is volt normális a lány.. Én is elég sok csajjal feküdhetnék le, de érzelem nélkül mi értelme?

2011. nov. 15. 08:19
 22/107 anonim ***** válasza:

NEm olvastam végig a válaszokat, de annyiban szólnék hzzá a dolgokhoz,h sztem is gáz ha egy 26 éves nő ennyi pasival szexelt.Kinek kéne olyan csaj akit már ennyien megd***? Az ilyeneket nevezik r****nak.

18/L

2011. nov. 15. 10:28
 23/107 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg nem könnyű olyan nőt találni, aki szép is, művelt és intelligens is és erkölcsileg is konzervativabb nézeteket vall. Lehet, hogy nem érdemes a múltat bolygatni, de azért lehet abból következtetéseket levonni a jövőre nézve is, és a 35 pasi az szerintem nagyon durva. Egyébként a 35 nő is az lenne egy férfinél.
2011. nov. 15. 10:40
 24/107 anonim ***** válasza:
66%
mert neked nem olyan nagy a szex iránt érzett igényed.. de van akinek meg nagy.. továbbra sem értem, h mi ezzel a gond.. k.rvának meg azt hívják, akinek fizettek a szexért, neki meg gondolom, nem fizettek :) az más kérdés, h a csaj nem volt norma, akkor felejtős igy is meg ugy is.. de akkor ugy is felejtos lenne, ha szuz lett volna..
2011. nov. 15. 11:44
 25/107 anonim ***** válasza:
60%

Csak nem te vagy az, akin átmentek 35-en, hogy ennyire fel vagy húzva?

Fordítva sem nagyobb dicsőség. Ha összeállnál egy pasival, aki fiatal kora ellenére 35 nőt dugott meg, akkor mégis mire gondolnál elsőre, arra, hogy kit érdekel a múlt, vagy arra, hogy ez egy hülye hímringyó felelőtlen f.szkalap, akivel nem lehet komolyan tervezni?

2011. nov. 15. 12:03
 26/107 anonim ***** válasza:
60%
A szex iráni igény és a partnerek száma között nincs feltétlenül összefüggés. Adott esetben egy parnerrel is ki lehet elégíteni a szex iránti igényt.
2011. nov. 15. 12:16
 27/107 anonim ***** válasza:
69%

A kérdező kommentje:

Nekem még sosem volt "partnerem" például. 26 éves lányként 35 pasi??? Egy ilyen nőtől mit várhatok?

Mit várhatsz? Hát ha mondjuk 16 évesen kezdte akkor 10 év alatt 35 palimadár, akkor az évente úgy 3-4, tehát kb 3-4 hónapot várhatsz tőle...Szerintem is ez már beteges, ennyire nem lehet túlzásba vinni. Egy ilyen nő képtelen még komolyabb kapcsolatra.

Volt még egy lány, aki azt írta szerinte gáz, ha 21 évesen még csak 2 fiúval volt. Egyáltalán nem gáz, vannak későn érő tipusú emberek, akik olyan 18-19 éves korukra érnek be. Az lenne a gáz, ha több srác dugott volna meg mint ahány éves vagy.

2011. nov. 15. 15:24
 28/107 anonim ***** válasza:
39%
nem, nekem pont az a problemam, h csak ketten mentek át rajtam.. bár meglenne a 35 :S de sajnos nincs :S
2011. nov. 15. 15:25
 29/107 anonim ***** válasza:
én nem vagyok későnérő, csak féltem a szextől, meg mittomen betrippeltem h jajj majd az elsőnek tökéletesnek kell lennie.. akarmilyen is volt, vége az akkori kapcsolatomnak :S azóta a pasinak már menyasszonya van, pedig 3 évig voltunk együtt, ők meg csak 11 hónapja járnak, de már augusztusban megvolt az eljegyzés, mi meg decemberben szakitottunk.. karacsony előtt, ők meg januar közepe-vége felé már jártak.. szal értitek.. bár mondjuk anyukam felfogása mellett kész csoda h egyáltalán elvesztettem a szüzességemet :DD de most igy utolag sz.r volt, amig szűz voltam :) szeretnék minél több pasival lefeküdni.. mellesleg, nekem is anno 2-3 hónapos kapcsolataim voltak, de ez nem jelent semmit, egyszeruen nem jött össze, nem arról volt szó, h r.banc vok, vagy hasonló..
2011. nov. 15. 15:28
 30/107 anonim ***** válasza:
100%
Mért lenne gáz az a lány aki eddig csak 2 pasival volt együtt? Énis csak 2vel voltam eddig és ez nem azért van mert nm kellek többnek:D Hanem azért mert többre tartom magam annál,hogy csak úgy odaadjam magam vkinek.Nekem ehez érzelmek kellenek,nm egy pillanatnyi fellángolás.
2011. nov. 15. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!