Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?
Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.
27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!
És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...
Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!
Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.
Nem mondtam, hogy top 100-as pasi vagyok, de azért.....
Miért baj, hogy sok partnere volt? Hát ez nem igaz, a kérdésben benne van a válasz: "sok", "partner". Nekem még sosem volt "partnerem" például. 26 éves lányként 35 pasi??? Egy ilyen nőtől mit várhatok? Meg én nem hiszem, hogy ez a sok "kaland" nincs hatással rá, nem is volt normális a lány.. Én is elég sok csajjal feküdhetnék le, de érzelem nélkül mi értelme?
NEm olvastam végig a válaszokat, de annyiban szólnék hzzá a dolgokhoz,h sztem is gáz ha egy 26 éves nő ennyi pasival szexelt.Kinek kéne olyan csaj akit már ennyien megd***? Az ilyeneket nevezik r****nak.
18/L
Csak nem te vagy az, akin átmentek 35-en, hogy ennyire fel vagy húzva?
Fordítva sem nagyobb dicsőség. Ha összeállnál egy pasival, aki fiatal kora ellenére 35 nőt dugott meg, akkor mégis mire gondolnál elsőre, arra, hogy kit érdekel a múlt, vagy arra, hogy ez egy hülye hímringyó felelőtlen f.szkalap, akivel nem lehet komolyan tervezni?
A kérdező kommentje:
Nekem még sosem volt "partnerem" például. 26 éves lányként 35 pasi??? Egy ilyen nőtől mit várhatok?
Mit várhatsz? Hát ha mondjuk 16 évesen kezdte akkor 10 év alatt 35 palimadár, akkor az évente úgy 3-4, tehát kb 3-4 hónapot várhatsz tőle...Szerintem is ez már beteges, ennyire nem lehet túlzásba vinni. Egy ilyen nő képtelen még komolyabb kapcsolatra.
Volt még egy lány, aki azt írta szerinte gáz, ha 21 évesen még csak 2 fiúval volt. Egyáltalán nem gáz, vannak későn érő tipusú emberek, akik olyan 18-19 éves korukra érnek be. Az lenne a gáz, ha több srác dugott volna meg mint ahány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!