Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy bennem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.

27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!

És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...

Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!

Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.

2011. nov. 14. 23:35
 61/107 anonim ***** válasza:
9%

Abszolút 100% ban alírom amit írtál kérdező.

Szerintem teljesen normális elvárásaid vannak.

Ne add lejjeb, inkább úgy mondanám hogy az álltalad büfészakos lány nak kategórizált személy lehet sokkal inteligensebb és múveltebb mint a közgázt végzett rivális hölgyemény, és mi több, ha ő a büfé tulaj még több pénze is lehet :D

Ne add fel. Keress. Keress . Keress.

Az hogy valaki szép legyen és okos, Az ritka. Álltalában vagy, vagy. A lányok esetében. :)

Én is hasonlóan gondolkozok hozzád.

Én megtalálltam az álomnőt, (szexi, okos, művelt, természetes, nem nyafka, nem fecseg bolondságokat, forró.. stb stb.. ) akivel együtt voltam 7 évig. Ezután szó nélkül összepakolt és lelépett valami gengszter figurával... jó, nem?

Mindenesetre sok sikert.

2011. dec. 16. 00:43
 62/107 anonim ***** válasza:

Leírtad, hogy "ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb". Innen látnod kéne, hogy a magas végzettség nem feltétlen jár együtt magas intelligenciával. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy egy sima szakmával vagy érettségi + valami OKJ-val rendelkező lány buta vagy műveletlen lenne.

Én fiatalabb vagyok nálad, de ezen a "szinten" is problémát okoz egy természetesen csinos, normális, kedves lány megtalálása, aki önmagamért szeretne.

Szerintem ne add lejjebb, mert nem maga az elvárás magas, csak valahogy a társadalom romlott el ahhoz, hogy kitermelje az elvárásban szereplő tulajdonságokat. Ha lejjebb adnád, attól még a vágy ott maradna, hogy de jó lenne egy ilyen meg olyan lány. Csak a saját, és a "pótlék" párod idejét rabolnád, ha azért jönnél össze vele mert nincs az elvárásaidnak megfelelő.

2011. dec. 16. 01:11
 63/107 anonim ***** válasza:
Javaslom a prostikat, minden másra ott a master card!
2011. dec. 16. 01:51
 64/107 anonim válasza:
10%

A diplomával nem jár együtt automatikusan az intelligencia és a műveltség. Azért tenni is kell. Attól még, hogy valaki elvégzett egy egyetemet/főiskolát, lehet nagyon sötét. Ami viszont szerintem még ennél is kiábrándítóbb, hogy sokakat nem is érdekel semmi, így nem is törekednek arra, hogy nyitott szemmel járjanak a világban, és megismerjenek (új) dolgokat.

Valóban sok a r*banc, viszont inkább a fiatalabb korosztályokban. Legalábbis az általam ismert 25-26 éves lányok egyike sem ilyen. (Az külön érdekes, hogy a kérdésnek nem is ez volt a lényege, de legtöbben erre a zárójeles megjegyzésre reagáltak...)

Mindent összevetve elég szomorú, srácok, hogy a mai lányokat ennyire leírtátok. Ez ránk is visszaüt. Ha csak a kérdező példáit veszem, saját magamra vetítve: nem festem magam agyon, nem pipiskedem folyton magassarkúban, nem ment át rajtam a fél város, nincsenek irreális vágyaim és jókat nevetek az ilyen "áramlik a chi" dolgokon. Nem tartom magam sem csúnyának, sem butának, hóbortjaim akadnak, de kinek nincsenek?, viszont bizonyára így sem vagyok az a kategória, aki bejön a pasiknak, mert nem állnak sorban, hogy randira hívjanak...

De lényeg a lényeg, csak azt akartam mondani, hogy léteznek még "normális" lányok, ne adjátok fel! :)

2011. dec. 16. 06:22
 65/107 anonim ***** válasza:

Fura ez eléggé, mert én elég sok csinos, értelmes, kedves lányt ismerek, akik magányosak, mert nem találkoznak értelmes pasikkal sehol az égvilágon, hiába járnak nyitott szemmel. Mint ha a kereslet nem találkozna a kínálattal...

Nem gonoszkodni akarok, de azért megnézném a kedves kérdezőt is, hogy pl. mennyire tűnik ki a szürke tömegből. Úgy értem, egyáltalán észrevehető-e, vagy nem nézik "nyominak" vagy megközelíthetetlennek a kisugárzása miatt.

Amúgy meg én pont ilyen lány voltam, egyetlen hibával: a büfészak, ehehe. De szerencsémre pont belefutottam egy srácba, akinek szintén elege volt az "értelmiségi" r.bancokból meg a miss p.csákból.

Az pedig nagy igazság, hogy minél görcsösebben keresel, annál kevésbé fogsz találni. Lazíts, aztán majd szembejön, csak észre kell majd venned.

2011. dec. 16. 06:25
 66/107 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanabba a hibába esnek a fiúk is, mint a lányok, hogy a szexbomba meg a macsó kell nekik, aztán meg csodálkoznak, hogy nem normális.
2011. dec. 17. 22:19
 67/107 anonim ***** válasza:
100%

A választ te magad adtad meg, rossz helyen keresgélsz.

Én Nagyváradi vagyok:)

Viccet félretéve, vannak még rendes lányok, csak épp őket a kutya sem veszi észre, mert nem hordanak húszcentis magassarkút, nincs rajtuk egy kiló smink, és nem az első divat szerint öltöznek...

2011. dec. 27. 22:03
 68/107 anonim ***** válasza:

"Fura ez eléggé, mert én elég sok csinos, értelmes, kedves lányt ismerek, akik magányosak, mert nem találkoznak értelmes pasikkal sehol az égvilágon, hiába járnak nyitott szemmel."

Detto.

2012. jan. 8. 17:20
 69/107 anonim ***** válasza:

2011-12-16 06:25

Én csak olyan szép és egyben értelmes, rendes lányokat láttam, akik már több éves párkapcsolatban élnek.

Szóval így aztán nekem is csak a magány marad...

22/F

2012. jan. 8. 17:26
 70/107 anonim ***** válasza:
93%
kicsit nagy az arcod, nem?
2012. jan. 8. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!