Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?
Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.
27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!
És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...
Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!
Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.
És a te tulajdonságaid, ami alapján ilyen magasan képzett, intelligens, szép lányokat keresel; és amint kiveszem az írásodból, a többiek emberszámba se jöhetnek?
Persze abban igazat kell adjak neked, hogy az ember nem állhat szóba fűvel-fával.
Mik az erényeim? Erre nem tudok válaszolni, és nem is igazán illik magam elemezni. Egyesek szerint jóképű vagyok, mások szerint átlagos, csúnyának csak én tartom magam néha. Szerintem szépen fogalmazok, de azért néha a "b@sszameg"-nek és a "ku.rvaélet"-nek is helye van. Igényesen próbálok felöltözni, de nem vagyok metroszexuális. Szeretem a különleges dolgokat, hatalmas bennem a tudásvágy, és szerintem bármilyen közegben tudok illően viselkedni, de például sokszor lusta vagyok, ritkán szoktam beágyazni, és előfordul, hogy hamar ítélkezem.
Nem hibátlan lányt keresek, mivel én sem vagyok az... csak vannak olyan "alapvető" dolgok, amiket bármennyire is szeretnék, nehezen tudnék elfogadni. Aztán lehet, hogy bennem van a hiba.
Csajozni meg... hát, érdekes, "csajozni" nem igazán szoktam, össze-vissza belebotlok egy-két lányba, akikkel nagy ritkán el-elmegyek randizni.
Szia!
Én csak azért regisztráltam, hogy neked erre válaszolhassak mert érdekelt.
Mivel én is lusta vagyok ezért nem olvastam el az előző 50 választ, lehet már benne volt, de arra még nem gondoltál, hogy nem az öledbe ül a csaj tökéletesen hanem neked kell majd egy keveset változtatnod ő rajta, hogy hozzád illő legyen vagy épp neked kell majd hozzá idomulnod egy s másban? Minden esetre ha mondjuk kicsit butácska (NEM SÍK HÜLYE PERSZE) az engem például nem zavarna mert jobb kicsit magasabb rendűnek éreznie magát az embernek mert hát mégis csak te vagy a férfi a kapcsolatban aki okosabb :) ... külön élvezném hogy magyarázhatok neki néha és láthatja, hogy kicsit okosabb vagyok nála és tisztel :) bocs ha már le van ez írva de egy mondatban a mondani valóm az hogy :
"Változtasd meg te, ha nem tetszik teljesen!"
Amúgy 15 éves fiú vagyok, de sztem nem teljesen hülye :) sok sikert neked is ;)
"Változtasd meg te, ha nem tetszik teljesen!"
A barátnő nem kutya, hanem egy másik ember, saját gondolkodással, érzelmekkel...talán még kell jó pár év, hogy erre magadtól rájöjj.
Ez nem így működik, később rájössz.
Te se bírnád, ha a barátnőd azt mondaná, hogy holnaptól ne hordj fekete színű pólót, mert az nekem nem tetszik.
Ebben van valami, de még mindig félre értesz...én nem nyílt változtatásra gondoltam hanem apró "helyes" útra terelgetésről...kis manipulálás ha durvább szavakat akarunk használni :-/ ...
de persze ez lehet, hogy csak nálam jön be :| :)
elolvastam az összes hozzászólást és először is nagyon undorító dolog volt sz.arnak nevezni embereket! lehet, hogy 35 pasival lefeküdt, lehet hogy hisz az asztrológiában, de attól még nem szar ember! az a szar, akiket a Híradóban mutogatnak!
Másodszor pedig, azzal a véleménnyel értek egyet, hogy túlságosan el vagy szállva magadtól! Te egy tökéletes nőt keresel! Legyen szép is, okos is, meg vigye ágyba a reggelit mindennap. Egy stephordi feleség, nem? Egyáltalán egy büfészakos miért nem jöhet szóba?
Ott vannak a szemed előtt azok a normális lányok, csak nem veszed őket észre, mert átlagosan, nem tűnnek. Ott vannak mindenütt, csak ti, egyszerű pasik, csak a tűsarkakon tipegő idolokat veszitek észre.
Abszolút nem értem mi a baj azzal, hogy a déli sarkon pingvineket akar etetni. Ez tök aranyos életcél és legalább van neki, nem csak egy kallódó papírfecni! gondolom nem egész életében akarja ezt csinálna... vagy ha igen, mert az az életcélja hogy ő tisztogassa az olajat a szárnyukról, akkor az egy szép nemes törekvés!!!!!!!!! Hol lenne a világ ilyen emberek nélkül???
Te egy egoista barom vagy, ez a te nagy bajod! Még hogy szép meg okos meg természetes, az ember megáll... menj be a Bambie játéküzletbe ott vannak bedobozolva ezek a lányok, ők tökéletesen eleget tesznek a te elvárásaidnak és még vissza sem pofáznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!