Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dögös, szép lányokhoz már nem elegek a belső értékek?
Miért mindig a pénzes csávók viszik el a jó nőket? Bemegyek egy buliba, látom a dögös csajokat és oda se merek menni, mert csóró vagyok.
Odamegy a másik, nala az Audi,Merci,vagy BMW kulcs, aranynyaklánc, köteg a zsebben és máris működik a dolog. A kiscsaj máris neki rázza a seggét. Ne mondja nekem senki, hogy a pénz nem vonzza a nőket. Aki így gondolkodik az naív. Csak körbe kell nézni.
Mit tudna csinálni egy egyszerű egyetemista, mint én? Pénz nincs, de esetleg van valami más technika...?
Miért várod el, hogy elegek legyenek a csupán belső értékek, ha Te sem arra hajtasz? Legalábbis a "dögös" meg "szép" az nem belső érték. :P
Amúgy ne diszkóban akarj párt találni.
én is egyszerű egyetemista vagyok.és pont leszarom,h mennyire pénzes a srác!vagy hogy milyen az autója!
NEM MINDENKINEK EZ SZÁMÍT!
Imádom amikor általánosítotok!!!
23l
Walk With Me válasza:
ez jó volt!:D
Neked miért nem a belső értékek számítanak, hanem csak a "dögös, jónőség"?
Na pont ugyanezért számít egyes csajoknak a pénz.
"Dögös nőhöz csakis a kopasz, mercis, pénzes, bunkó tahó mer oda menni"
Na hála Istennek ez azért nem így van.
A "minden csaj csak a pénzre hajt" típusú hozzászólókat meg őszintén sajnálom. Rossz lehet, hogy senkinek nem kelletek - de nem biztos, hogy a másik nemben van ám a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!