Fiúk! Manapság tényleg gáz, ha egy lány nem nádszálvékony és tökéletesen szép? A belső nem számít?
én ugyan lány vagyok és én is gondolkoztam már ezen, de úgy döntöttem, hogy csak majd lesz 18+ -os koromban valaki aki elfogad úgy ahogy vagyok és szeret.
14
Pasik meg gyúrnak, szoliznak, köldökig kivágott pólót meg nagyköves fülbevalót hordanak, hajat vasalnak, mert a csajoknak meg az jön be.
Szerintem ezzel nincs probléma, az ilyenek legyenek boldogok egymással.
Első hozzászóló: biztosan lesz majd olyan, akinek te leszel a legszebb a világon, nemcsak elfogad :)
Második: hát ez tény :)))
utolsó! épp ez az!
"én kb úgy néznék ki fodrászat és kozmetika nélkül, hogy egy pasi sem állna szóba velem"
mert gondolom van rajtad pár kg smink, pár kg hajlakk és így tovább.
"Én pl tök vékony vagyok, de egyszerűen ilyen az alkatom, pedig eleget eszem. Mozgás nélkül vékony, ellenben formás maradok. "
Na a te fajtád ne ossza az észt arról, ki mit tegyen az alakjáért, hisz nem azok közé tartozol, akik megdolgoztak érte, a természet b@szta hozzád tök ingyen (te mondtad), úgyhogy neked k.u.s.s....
Ez olyan szájából jogos, aki letett valamit az asztalra annak érdekében, hogy jó alakja legyen... Akinek a Jó Isten a segge alá tolta, az fogja be száját, ha arról van szó, ki mit csináljon...
(Ismerős kitartott hölgyike, férje mindent finanszíroz, mindene megvan, p*csarázáson kívűl másra nincs gondja, megszólal, hogy nem érti miért siránkoznak az emberek a minimálbérrel, mikor csak többet kéne dolgozni, és mindjárt megoldódnának a gondok, dehát sajnos lusták...
Na ez kb ugyanilyen jellegű beszólás volt...)
Az unokatesóm elég duci volt, nem mozgott szinte semmit csak ült a gép előtt... ez így volt 13 éves koráig mikor elkezdett egy diétát :) 64 kg ról indult most 57,5 kg :D most sportol rendszeresen, fut majdnem minden nap :) mára már lassan 15 éves lesz és egy csomó fiú járni akar vele :) nagyon szép lány :)
L/11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!