Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim van közöttetek olyan (szép lányok is lehetnek), akiknek a belső fontosabb, mint a külső? Várom minél több lány válaszát! Üdvözlettel! Egy 27 éves fiú
ahhoz h megakarjam ismerni a belsejét, kell h legyen vmi a külsejében is ami megfog. lehet az illető nemhelyes, ha egyszer vmi megfog a nézésében pl, akkormár megakarom ismerni és ha a belseje szimpi akkor összejövök vele.
de ne éljetek tévedésben. ha a pasinak nincsen semmi kisugárzása, semmi plussza akkor nemfog tudni mivel megfogni a nőket, főleg ha ezmellett még csúnya is. ha nem a külsőddel hívod fel magadra a fdigyelmet, akkor a belsőddel, de ahhoz viszont kell egy olyan belső, ami kívülre is kisugárzik. ha ez neked nincsen meg akkor nemnagyon fog menni a dolog.
24L
Egyetértek az elsővel.
Én ugyan csak 19 vagyok, de már most fontosabb. Egy fiú akivel alakultak a dolgaink, meg is kérdezte, hogy ilyen szép lány hogy hogy szóba áll vele. Szerintem átlagos vagyok.
Ért csalódás, összetörték a szívem. már csak a hűséges, kedves, rendes férfiak érdekelnek, akik megbecsülnek majd.
19 éves vagyok. Régebben sok rövid kapcsolatom volt, 1-2 hetesek. (Persze itt elcsattant egy csók, és ez volt a legtöbb). mindegyik sovány vagy izmos volt. Mostani párom duci, de imádom. Fontosabb a belső, mint hogy kockás hasa legyen. ő is 27 éves. :)
19L
(ha nem aludna a másik szobában, azt hinném ő tette fel a kérdést)
Hát, nekem például nagyon imponál a mód, ahogyan feltetted a kérdést os ;)
Nálam annyi számít a külsőben, hogy azért ne taszítson... és nem feltétlenül az taszít, aki nem épp az aktuális trendeknek megfelelően néz ki és tökéletesre szálkásítot izomzattal rendelkezik...
Mostani páromat egyszerűen mérhetetlenül imádom, pedig eleinte csak barátok voltnuk, és a külsejében sem fogott meg semmi... de főleg a humora, az intelligenciája, meg úgy minden, és szép lassan átalakult a szememben egy görög istenné :D És minden beképzeltség nélkül mondom, hogy a visszajelzések alapján igenis szép lány, "jó nő" vagyok :P =)
Nekem is a belső a fontos. A mostani párom is alacsonyabb nálam, és külsőleg nem igazán vonzó. A személyisége, intelligenciája viszont nagyon megfogott.
Sokan nem értik, miért vagyok vele együtt, hiszen "bármelyik pasit megkaphatnám" de nem foglalkozom velük. Inkább a legrondább férfi a világon, mint egy kigyúrt, primitív barom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!