Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy bennem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.

27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!

És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...

Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!

Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.

2011. nov. 14. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/107 anonim ***** válasza:
8%
Ezen a bolygón attól tartok nem fogsz. =/
2011. nov. 14. 23:36
 2/107 anonim ***** válasza:
Ne adjad lejjebb, inkább keress máshol lányokat
2011. nov. 14. 23:37
 3/107 A kérdező kommentje:
Sz.art pedig nem akarok, akkor inkább egyedül maradok, ennyit nem ér...
2011. nov. 14. 23:38
 4/107 anonim ***** válasza:
96%

A PhD-vel nem szerez senki értelmet, logikus gondolkozásmódot. Lehet, hogy ha a "büfészakos" csajokra is kiterjesztenéd a látóköröd, akkor hamarabb találnál életrevaló egyedet.

Mondjuk, ha a csajok múltja is kizáró ok (utalok itt csöndesen a 35 skalposra), akkor tényleg sokáig nem fogsz magadnak párt találni.

2011. nov. 14. 23:47
 5/107 anonim ***** válasza:
100%
kedves vagy h egyeseket sz.rnak titulalsz.. :S
2011. nov. 14. 23:48
 6/107 anonim ***** válasza:
94%
mit érdekel, h kikkel fekudt le??
2011. nov. 14. 23:49
 7/107 anonim ***** válasza:
6%
23:48-49 Te tényleg ilyen ostoba vagy, vagy csak unatkozol és azért teszel fel ilyen idióta kérdéseket?
2011. nov. 14. 23:54
 8/107 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem normális, mi sem vagyunk azok! Keress egy olyat, amelyiknek bejön a dilije! A dili miatt sokkal jobban lehet őket szeretni, mint annak hiánya miatt.
2011. nov. 15. 00:03
 9/107 A kérdező kommentje:
Nem a múltja érdekel... illetve nem úgy, ahogy rákérdeztél. Az a 26 éves lány, aki már több, mint 35 pasival lefeküdt, legyen akármilyen szép, aranyos.. mindegy, egyszerűen beteg!
2011. nov. 15. 00:05
 10/107 anonim ***** válasza:
89%
miért lennék ostoba? nem értem, h miért kell azon rágódni, h ki kivel mikor hanykor feküdt le.. az a múlt.. és senkinek semmi köze hozzá.. bezzeg, ha forditva lenne, h a pasinak ekkora a szám, az már nem lenne gáz, mi?
2011. nov. 15. 00:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!