Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy bennem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.

27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!

És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...

Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!

Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.

2011. nov. 14. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
de úgyse nézi senki h ki hannyal volt.. a mostani pasim meg meg is mondta h nem örült volna ha szűz lettem volna.. szal.. :)
2011. nov. 15. 15:35
 32/107 anonim ***** válasza:
100%

15.34

Hogyan írhatod, hogy csak ketten mentek át rajtad. Semmi büszkeség nem szorult beléd?

2011. nov. 15. 15:41
 33/107 anonim ***** válasza:
ok, nem mentek át, hanem az egyik 3 éves kapcsolat volt, a mostani meg még megvan.. fél éve.. :DD
2011. nov. 15. 15:42
 34/107 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy bizonyos szubkultúrában senki sem nézi, de mint e kérdésre adott válaszokból látható, vannak akiknek ez bizony számít, nem is kevesen.
2011. nov. 15. 15:51
 35/107 anonim ***** válasza:
a lényeg h ne az alapjan itélj meg vkit, h hánnyal volt.. és ha éppen jól kijöttök? vagy szted az garancia arra h nem fog megcsalni, ha még nem volt senkivel? ugyan már.. mindenki volt fiatal, és bolond..
2011. nov. 15. 15:55
 36/107 anonim ***** válasza:
Nincs garancia a megcsalás kérdésére semelyik esetben sem, de aki különösebb érzelmek nélkül hajlandó lefeküdni fűvel-fával, attól nem sok jóra számítanék e téren.
2011. nov. 15. 16:03
 37/107 A kérdező kommentje:
utolsónak: én is így gondolom. De már nagyon elment a "hány pasim/csajom volt már" téma irányába, pedig az eredeti kérdésem nem erre irányult. Nah, mindegy, köszi a válaszokat, akkor mégsincs olyan lány, akit én keresek.
2011. nov. 15. 16:45
 38/107 anonim ***** válasza:
már h ne lenne.. de nyilvan nem egy fórumon fog ez kiderülni :D menj, élj, szórakozz, és majd megtalalod.. vagy nem.. de ez is benne van a pakliban :D
2011. nov. 15. 17:02
 39/107 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, a nők is egy intelligens, jóképű, higgadt, igazságos és hűséges férfit keresnek. Aki lehet, hogy nem te vagy nekik. Biztos neked is van valami hóbortod, mint mindenki másnak, szerintem nem ez alapján kéne valakit "dobnod", főleg, ha a többi tulajdonság egyezik. 2011.11.11 sincs kétszer...
2011. nov. 15. 17:59
 40/107 A kérdező kommentje:
Szerintem elég sok nő elvárásának megfelelnék. Ez most durván nagyképűségnek hangzik, pedig nem az. Hóbortja (de szépen írtad :) ) mindenkinek van, nem is erről beszéltem. a 11/11/11-es hülyeség csak egy kiragadott példa volt ennek a lánynak az életéből..
2011. nov. 16. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!