Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?
Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.
27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!
És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...
Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!
Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.
Nos az hogy normális lányt találj Magyarországon igen kicsi a valószínűsége de nem zérus a valószínűsége. Én is találtam. Úgy gondolom hogy olyan 500/1-hez a valószínűsége hogy normális, hűséges,szép, kedves lányt találsz. Szal igen nehéz. Nekem csak mázlim volt hogy elsőre sikerült. Azért ne add fel!í
20/F
Régen olvastam valami ilyesmit:
"Akkor jó egy kulcs ha minél több lakatot ki tud nyitni, egy lakat pedig akkor ha minél kevesebb kulcs nyitja."
Ezzel szerintem válaszoltam. És a múlt nem elfelejtendő vagy semmibe vehető "dolog".
"Akkor jó egy kulcs ha minél több lakatot ki tud nyitni, egy lakat pedig akkor ha minél kevesebb kulcs nyitja."
ez egy himsoviniszta mondat.. tovabbra se értem, h mi a gond azzal, ha vki keresgél.. most üljön otthon, h nehogy majd a leendő pasija megszólja esetleg a múlt miatt? :D hát ez nevetséges..
Egy szóval sem mondtam, h. szűz legyen, de ha az... akkor sem lenne "bajlódás", ha szeretjük egymást...
A "kiélni magát" meg elég kétélűen hangzik, manapság ezt minden baromságra, rossz dologra rá lehet húzni: csajok, pasik, drogok, skalpok, betörések, lopások, 300-al a bmw-vel, stb... soroljam még?
Fiatal vagyok még, sok hülyeséget csináltam én is, de azért látod, hogy érettek a válaszaim, szerintem normálisan gondolkozom. Na, ilyen lányt keresek, de nem találok.
khm...külföld.
amúgy ne hidd hogy te top 100as pasi lennél. olyan is nagyon kevés akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!