Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?
Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.
27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!
És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...
Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!
Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.
WELCOME TO THE REALITY kedves kérdező! Üdv a kínkeserves valóságban! 2012-öt írunk és nem 1812-öt... talán akkor még az általad felsorolt tulajdonságok gyakrabban előfordultak egy személyben...
egyébként, már megbocsáss, de eddig holt voltál a 27 éved alatt?
olyan, hogy szép, okos, kedves és még szerény is legyen, biztosan létezik, ezt nem tagadom. de hogy a Földön jelenleg élő 20-40 éves korosztályból ez kb. hány százalékra jellemző, azt ne firtassuk... nem csak azért, mert olyan kicsi ez a %, hanem azért se, mert ők már mind elkeltek!!!! hasonló adottságokkal rendelkező férfiaknak lettek rendeltetve... ez a szomorú való világ. szokj hozzá drágám.
két lehetőséged van: vagy lejjebb rakod az elvárásaidat pár fokkal vagy tovább hajkurászod a nemlétező ideálodat. sok sikert kívánok.
(mellesleg még mindig nem értem, mi a bajod azzal, hogy pingvineket akar etetni...)
18:22-es vagyok. Még annyit szeretnék tőled kérdezni, hogy te szép, okos kedves és szerény vagy? Úgy nézel ki, mint Orlando Bloom, de nem vagy elszállva magadtól, jótékonykodsz, miközben mellette a 3. diplomádat szerzed levelezőn? Továbbá minden nőt képes vagy levenni a lábáról a kedvességeddel és figyelmességeddel?
Mert ha igen, és mindez meg van benned, akkor valóban jogosan támasztod a potenciális partnered felé ezeket az elvárásokat! Akkor vedd semmisnek az előbbi hozzászólásomat és keresgesd a neked való, hasonló kaliberű nőket.
Ellenkező esetben, ha ezek rád sem igazak, akkor meg mi a fenéért "követelőzöl" álomlányokért?
Nem mondom, hogy túlságosan szerény lennék, viszont tudom, hol a "helyem". Nem úgy nézek ki, mint Orlando Bloom, de egy-két színészt azért "verek" (pl. Bodrogi Gyula). :) Na jó, csak viccelek, de talán tényleg nem nézek ki rosszul. Szerintem kedves vagyok, udvarias és aranyos, megválogatom a szavaim, és ha nem is minden nőt, de az értelmesebbeket le tudom venni a lábukról (ha hagyják magukat, és nincsenek elszállva maguktól).
Nem "követelőztem".... csak kíváncsi voltam, Ti hogy látjátok a kérdést. És egyelőre még csak a másoddiplomám végzem levelezőn.
Ó anyám!
"ha nem is minden nőt, de az értelmesebbeket le tudom venni a lábukról (ha hagyják magukat, és nincsenek elszállva maguktól)."
Hát hallod én erre nem vágnék fel.
Aki hagyja magát, már eleve nem tartozik az "értelmesebbek" közé.
Akik nincsenek elszállva maguktól - egyszóval akik szerények, és nincsenek olyan elvárásaik veled szemben, mint amilyenek neked vannak velük szemben!
Gondolkozz már egy kicsit..
(amúgy az a válaszoló voltam, aki kifejtette, hogy nem ezek alapján fogsz beleszeretni valakibe, és ezt még mindig fenntartom!)
Igen, így értettem, mivel máshogy nem lehet.
Egy lányt vagy el tudsz bűvölni, vagy nem. Olyan nincs, hogy tiltakozik a vonzerőd ellen, és ezért nincs sikered.
egyébként úgy kezdted a kérdést: "Lehet, hogy bennem van a hiba..."
Szóval ebből egyértelműen kiderül, te is érzed, hogy kicsit túl magasra raktad a mércét csak bizonytalan vagy és inkább a lányokra fogod a dolgot. de ez egyébként majdnem természetes, hiszen mindenki szereti az egóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!