Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy bennem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.

27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!

És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...

Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!

Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.

2011. nov. 14. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:
55%
hmm..sztem meg beleszeretni valakibe, kevesebb mint egy év alatt, érzelmi labilitásra utal. mindegy kivel dug, de egy évnél korábban ne mondja ki hogy szeretem. na erre mit mondasz kérdező? csak mert ennek e feltételnek a férfiak 0,01%-a felel meg, és még csak nem is olyan szigorú mint a te, ne d*gjon senkivel akit nem ismer dolgod...
2011. nov. 16. 17:20
 42/107 A kérdező kommentje:

hmm..sztem meg beleszeretni valakibe, kevesebb mint egy év alatt, érzelmi labilitásra utal. mindegy kivel dug, de egy évnél korábban ne mondja ki hogy szeretem. na erre mit mondasz kérdező? csak mert ennek e feltételnek a férfiak 0,01%-a felel meg, és még csak nem is olyan szigorú mint a te, ne d*gjon senkivel akit nem ismer dolgod...

Miért lenne érzelmi labilitás, ha valaki kevesebb, mint 1 év alatt szeret bele a másikba? Ha őszintén mondja...

Egyébként én nem is azt mondtam, hogy ne feküdjön le senkivel, de amit manapság látok, az nem normális. Azért nem olyan nehéz elképzelni, hogy egy 25 éves lánynak mondjuk 3 pasi volt az életében, ezt nem is tartom bajnak, vagy hibának. A 35 durva (de mondjuk találkoztam már olyannal is, aki 50-70 közé tette ezt a számot...). Nem számszerűsíteni akarom a partnerek számát (nem is lehet), de nekem egy 25 éves lánynál az 5 pasi már határeset. Nézzetek hülyének... ezért írtam ide a fórumra, és nem a homlokomra.

De a kérdés sem erre irányult, nagyon átment a "hány partnere volt" téma irányába. Egyszerűen bármerre nézek a szép lányok valahogy nem a földön járnak, és ez nagyon idegesít, kicsit kiábrándultam.

2011. nov. 16. 23:18
 43/107 anonim ***** válasza:
Egyébként teljesen jogos amit írsz,kérdező!
2011. nov. 17. 11:42
 44/107 anonim ***** válasza:

azért, mert nem tudod olyan szinten megismerni, hogy biztosra tudd hogy nem döf majd hátba, nem is ismered rendesen..és máris rámondjátok 2 hét után h "ő az életem" meg h "nem tudok nélküle élni"..én meg csak pislogok h mif*szvan huszonXévig nélküle élt és 2 hét után valaki ilyeneket mondd...na ez sztem abszolút labilis személyiségre utal.

amúgy a szép pasik sem járnak a földön XD...nameg minek járjon, ne akarj szép lányt, a nemszépek normálisak, a szépek meg majd egymásra találnak és eggyüt járnak a fellegekben.

de azért látszik h te is el vagy szállva, mert neked csak szép kell, meg még legyen 180as IQja is, különben meg sem érdemel téged...nemigaz?

2011. nov. 17. 18:16
 45/107 A kérdező kommentje:

Azt mondják a régiek, hogy a férfi csak egy picit legyen szebb, mint az ördög... :) de jó, ez csak vicc volt.

Szerintem is hazugság 2 hét után kimondani, hogy "szeretlek", de ez most hogy jön ide? :)

El lennék szállva? Szerintem nem vagyok elszállva.... csak mindenben igyekszem a szépet keresni.

De ezen még elgondolkozom.

2011. nov. 17. 23:21
 46/107 anonim ***** válasza:
hagyd abba a hülyeségeken való filozofálást, és szervezzetek vmi izgi programot a baratnoddel :)
2011. nov. 17. 23:44
 47/107 A kérdező kommentje:
köszi... :) csakhogy nincs barátnőm, hahó! :D
2011. nov. 18. 00:01
 48/107 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a gondolataiddal. Nagyon hasonlóan gondolkodtam én is ezekről a kérdésekről, csak szerencsére nekem sikerült egy kicsit korábban, 24 évesen megtalálnom a páromat. Ha ez nem sikerült volna, lehet, hogy még máig sem lenne igazán komoly kapcsolatom.
2011. nov. 18. 10:39
 49/107 A kérdező kommentje:
és "feladtál" valamit magadból?
2011. nov. 18. 12:30
 50/107 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem kell semmit feladnod magadbol.. csak lejjebb kell venni a mércét.. ez ugyanaz a hiszteria, mint amikor a pasik azzal jönnek h a lanyoknak csak a pénze, meg az ilyen-olyan pasik jonnek be.. és h adják lejjebb a mércét..
2011. nov. 18. 12:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!