Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy bennem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de azt látom, hogy az igazán szép lányok egyszerűen vagy nem normálisak, vagy szerencsétlenek. (lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést előttem már elcsépelték... de talán kapok még értelmes válaszokat.

27 éves vagyok, de már nagyon kezd elegem lenni a mai lányokból. Elég sok csajjal randiztam az utóbbi 1 évben, és elment a kedvem mindentől. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs normális lány Magyarországon, pedig nincsenek olyan hatalmas elvárásaim. Olyan nagy kérés, hogy amellett, hogy szép valaki, normális is legyen? pl. legyen "természetes", ne sminkelje agyon magát, ne hordjon állandóan magassarkút, és mondjuk 25 évesen ne legyen már "k.rva"? (Az egyik csaj okos volt, aranyos, kedves, de már több, mint 35 pasival lefeküdt, és még nem volt szerelmes soha.) Ne az legyen élete álma, hogy a Déli-sarkon pingvineket etet, és ne higgye azt, hogy 11/11/11-én valami hihetetlen nagy csoda fog történni Dobogókőn, meg hogy "átjárja a csakra" meg ilyen sz.rságok. Az eszem megáll!

És az a legdurvább, hogy ezek a lányok "értelmesek", orvosit végeztek, közgázt, nyelvszakot, phd-znak, stb. Tehát egyik sem büfészakos. De hiába...

Természetes, szép, okos, nem büfészakos, aranyos, kedves lányokat hol találok? De most komolyan, az eszem megáll!

Vagy adjam lejjebb? De hogyan? Olyat keressek, aki kevésbé tetszik? Olyat, aki mindennek megfelel, de butácska? Nem olyan nagyok az elvárásaim szerintem.

2011. nov. 14. 23:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 A kérdező kommentje:
:) Te hány éves vagy?
2012. febr. 2. 19:59
 102/107 anonim válasza:
19 :)
2012. febr. 2. 20:13
 103/107 A kérdező kommentje:
tanulsz még? szép vagy? szívesen megnéznélek, a te válaszod tetszett legjobban.
2012. febr. 2. 22:33
 104/107 anonim válasza:
Igen még tanulok, ha gondolod akkor privátban beszélhetnénk, meg cserélhetünk fényképet is! :)
2012. febr. 3. 20:04
 105/107 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartjátok furcsának,hogy ilyen és ehhez hasonló érdésekkel általában férfiak állnak elő?

Mert számomra megdöbbentö,és az is ,mennyi ilyen kérdés van.Elhihetitek fiúk,nekünk,lányoknak,ugyanilyen problémáink vannak,csak képesek vagyunk ezt az élet természetes részeként kezelni.Tulajdonképpen a férfiaknak még könnyebb dolguk is van.Mivel,mint arra elég sokan rámutattatok,jópár nő törődik a megjelenésével,még ha nem is egy agysebész(és nem is hat túl természetesen).Míg a (magyar)férfiaknak csak egy töredéke ad magára igazán.Sajnos elvárások szempontjából már fordított a helyzet.A legtöbb férfi aránytalanul nagy elvárásokkal fordul az ellenkező(vagy éppen nem az ellenkező) nem felé,és mint itt is tapasztalhattuk,a lehető legkevesebb tisztelettel,ugyanakkor saját tökéletességük teljes tévhitében.Míg a legtöbb nő hajlandó elfogadni a másikat és kicsit tágítani a látókörén ha szükséges.Hangsújozom,hogy nem minden férfira és nőre értettem a fentieket(akinek nem inge ne vegye magára).

De,mindenkinek el kellene gondolkodnia rajta,vajon tényleg olyan toleráns-e mint ahogy hiszi?Tényleg úgy odafigyel a párjára/annyi tiszteletet,megbecsülést ad neki mint amennyit megérdemel?Tényleg nem ítél el egyből senkit??

Ha az ember nyitott szemmel jár és a lehető legfigyelmesebb másokkal,nagy valószínűség szerint nem marad egyedül.Örültem.

2012. febr. 11. 01:54
 106/107 anonim ***** válasza:

Elolvastam az összes kommentet.

Nagyon emlékeztetsz engem az írásod és felfogásod alapján egy férfire, aki régebben próbált velem kapcsolatot kialakítani. Nevezzük őt Gézának. Géza nagyon okos volt. Egyetemen szerintem egyik legnehezebb szakon kitűnő emellett ösztöndíjak, sok mindent elért. Futott, kondizott rendszeresen, a teste is jó volt. Illemtudó, kedves. Tehát amiket így elmondtál magadról rá is jellemző volt. De az én szememben igazából nagyon idegesítő volt, mindig okoskodott (én egyetemet végeztem, nem büfészakon) és felvágott a sikereivel és azt hitte magáról mekkora Adonisz és igazából megundorodtam tőle és nem is kerestem a társaságát.

Lehet te is ilyen taszító vagy a normális lányoknak, csak te ezt nem látod, mivel te csinálod. Az elvárásaid óriásiak és az, hogy kikötöd, hogy okos legyen nevetséges. Hányinger, nem csoda, hogy normális lány nem néz rád.

2012. febr. 26. 17:53
 107/107 anonim válasza:
Kedves kérdező,te még nem voltál szerelmes.Egy szerelmes fiú nem mérlegel.Ha egyszer megérint ennek a csodálatos érzelemnek a varázsa,úgy érzed majd,hogy szerelmed tárgya a legek legje,és a nyilvánvaló hibáit is szexepilnek fogod tekinteni.Listával a kezedben legközelebb a boltba menj!
2012. febr. 26. 20:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!