Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról.
márc. 22. 10:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/157 A kérdező kommentje:
Nem szabálysértés, csak számomra fura ilyen intim kérdést feltenni, de megértem, hogy másnak nem az. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy mennyire normális.
márc. 22. 11:19
 52/157 A kérdező kommentje:

Nem, az első randin még idegenek vagytok és nem fog a második előtt komolyra fordulni a dolog

márc. 22. 11:19
 53/157 anonim ***** válasza:
18%
ha az első randim megmondod, akkor később nem lesz meglepődés és te sem fogsz csalódni ha emiatt ott hagy kedves kérdező
márc. 22. 11:20
 54/157 anonim ***** válasza:
0%

Ha ismerkedni akarsz, akkor csak beszélni kell erről is.

Sőt, ez az egyik legfontosabb dolog.

márc. 22. 11:21
 55/157 anonim ***** válasza:
80%
Na ácsi. Te hogyan mész első randira? Odamegy/rádír random béla jössz-e randira oszt' mész vagy beszélgettek előtte azért?
 56/157 anonim ***** válasza:
51%
Pedig jobb letudni a "kötelező" köröket minél korábban, hogy ne pazaroljátok egymásra az időt.
 57/157 A kérdező kommentje:
Nekem nem megy csak úgy megosztani magamról intim dolgokat egy idegennel. Nem csak ebben a témában.
 58/157 anonim ***** válasza:
0%

Szóval úgy mész randizni valakivel, hogy két szót nem beszéltetek előtt?

óvoda

márc. 22. 11:22
 59/157 A kérdező kommentje:
Dehogy, de nem húzom az időt hetekig cseteléssel, pár nap beszélgetés után meg ugyanúgy idegen még
márc. 22. 11:23
 60/157 anonim ***** válasza:
51%
LOL, online térben is szóba kerülhet és még jobb mert ha azt írja, hogy túl van 30-on és neked nem pálya akkor végeztek egymással egykettőre.
márc. 22. 11:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!