Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról.
márc. 22. 10:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/157 A kérdező kommentje:

Jólvan, te jobban ismersz magamnál, értem 😄

márc. 22. 11:10
 42/157 anonim ***** válasza:
34%

Yup, utolsó egyetértek.

Bár nem kéne ha SZINGLI férfiakkal történt és azért mert vonzalom alakult ki, nem pedig szexhiány okozta.

Valahol teljesen tök mindegy, hogy sok volt vagy kevés mert azt is lehet szégyellni simán, hogy nem volt sok nemcsak azt, hogy jó pár volt. És legvégül olyan partner illik az emberhez akinek hasonló a body count.

márc. 22. 11:10
 43/157 anonim ***** válasza:
0%

Kevés szexuális partner még nem okozott abban problémát, hogy hosszútávú kapcsolatot kialakítson valamit, sok partner meg igen.

márc. 22. 11:12
 44/157 anonim ***** válasza:
22%

"Egy nő is ugyanúgy kívánja a szexet, ha egyszerűbben összejön hát ez van"

Azt írtad, hogy a szexet kérdező, nem a férfit írtad és mivel itt kérdezősködsz valószínű, hogy semmi önbizalmad nincs. Akinek van az bevallja mennyi volt és nem törődik más véleményével egyáltalán. Szégyelled magad.

Rossz kifogás, hogy eddig nem került szóba exeknél, mert nem egyformák az emberek.

márc. 22. 11:13
 45/157 A kérdező kommentje:
Azért kérdezek itt , mert erre való az oldal? Dejó , hogy pár válasz után már mindent is tudtok rólam :D
márc. 22. 11:14
 46/157 anonim ***** válasza:
13%

A kérdező olyan, mint az onlyfans meg hasonló ribi lányok.

Mind nagyon magabiztos, de egyből besértődik, ha megkérdezed mennyi pasival volt.

Vajon miért lehet ez? Mert őszinte magával?

márc. 22. 11:14
 47/157 A kérdező kommentje:

Én csak nem értem hogy idegen embereknek ehhez mi köze? Először találkoztam vele.

Ha fontos neki, kérdezze meg mielőtt komolyra fordul a dolog, de ne első randin

márc. 22. 11:16
 48/157 anonim ***** válasza:
23%

Ha ez neked nem tetszik, akkor menj haza.

Nem kötelező olyannal randizni, akivel nem akarsz.

márc. 22. 11:16
 49/157 anonim ***** válasza:
26%
Ne haragudj kérdező, de ez az igazság. Lehet téma a szexpartnerek száma, kapcsolatok mennyisége & minősége első randin. Nem szabálysértés. Nyugodtan le is fekhetsz bárkivel első randin, vagy randi nélkül is, ugye? Nem tiltja meg senki. Na ha lefekszel több/kevesebb férfival "rögtön" akkor miért gáz megkérdezni neked/neki első randin, hogy mennyi volt?
márc. 22. 11:18
 50/157 anonim ***** válasza:
20%

"Ha fontos neki, kérdezze meg mielőtt komolyra fordul a dolog, de ne első randin"

Az első randi ezen paramétereknek pont megfelel nem? 😅

márc. 22. 11:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!