Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
Jólvan, te jobban ismersz magamnál, értem 😄
Yup, utolsó egyetértek.
Bár nem kéne ha SZINGLI férfiakkal történt és azért mert vonzalom alakult ki, nem pedig szexhiány okozta.
Valahol teljesen tök mindegy, hogy sok volt vagy kevés mert azt is lehet szégyellni simán, hogy nem volt sok nemcsak azt, hogy jó pár volt. És legvégül olyan partner illik az emberhez akinek hasonló a body count.
Kevés szexuális partner még nem okozott abban problémát, hogy hosszútávú kapcsolatot kialakítson valamit, sok partner meg igen.
"Egy nő is ugyanúgy kívánja a szexet, ha egyszerűbben összejön hát ez van"
Azt írtad, hogy a szexet kérdező, nem a férfit írtad és mivel itt kérdezősködsz valószínű, hogy semmi önbizalmad nincs. Akinek van az bevallja mennyi volt és nem törődik más véleményével egyáltalán. Szégyelled magad.
Rossz kifogás, hogy eddig nem került szóba exeknél, mert nem egyformák az emberek.
A kérdező olyan, mint az onlyfans meg hasonló ribi lányok.
Mind nagyon magabiztos, de egyből besértődik, ha megkérdezed mennyi pasival volt.
Vajon miért lehet ez? Mert őszinte magával?
Én csak nem értem hogy idegen embereknek ehhez mi köze? Először találkoztam vele.
Ha fontos neki, kérdezze meg mielőtt komolyra fordul a dolog, de ne első randin
Ha ez neked nem tetszik, akkor menj haza.
Nem kötelező olyannal randizni, akivel nem akarsz.
"Ha fontos neki, kérdezze meg mielőtt komolyra fordul a dolog, de ne első randin"
Az első randi ezen paramétereknek pont megfelel nem? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!