Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
Figyelt kérdés
Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról.márc. 22. 10:00
71/157 A kérdező kommentje:
#67 35 vagyok
márc. 22. 11:32
72/157 anonim válasza:
Persze, hogy nem kell mindent elmondani ha nem akarja az ember, de attól még rá lehet kérdezni! Nem hetekig való csetelgetésre gondoltam, de azért legalább egy/két hét eltelhet. Azt se tudod ki fia borja és te pár nap után már randizni akarsz. Hát baszki lehet olyan kiéhezettnek néznek, hogy azt hiszik ugrasz a bokorba. Nem kimondott "szabály", hogy legalább 2 hét teljen el és csak aztán a randi.
73/157 anonim válasza:
Nem 67 vagyok, de banyek....35 évesen már pont nem kéne gondot okozzon felvállalni magad, csípőből hazudni egy szimpit vagy azt mondani ezt majd 2. 3. X. randin, aztán a másik meg kezd vele amihez kedve van.
74/157 A kérdező kommentje:
Én nem fogok 2 hétig csetelgetni senkivel, mert az pont arra elég hogy felépíts magadban egy hamis képet a másikról és lehet csalódás lesz hogy nem felel meg annak. Nem is kimondottan randi, csak személyes találkozás, megvan e kémia, tudunk e beszélgetni, megnevetett e stb. Egy kávéra be lehet ülni bármikor és legalább kiderül érdemes e folytatni az ismerkedést.
márc. 22. 11:39
75/157 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem úgy érzem, hogy nem vállalom fel magam mert hazudni se fogok, de nem tudok idegen embereknek ilyen személyes infót megosztani magamról sajnálom. Ha kialakult a bizalom, már más kérdés.
márc. 22. 11:40
76/157 anonim válasza:
Hamis kép 1/2 hét után nálad már ki tud alakulni? Akkor offline azonnal a másikba bolondulsz, vagy micsoda? Ha úgy történik akkor rögtön lefekszel vele és nem érdekel, hogy milyen a múltja csak amikor komolyabbra fordul? Mikortól számít komolynak, 1 év után? Az első szextől, szeretlek szótól? Amúgy miért nem ismerkedsz vele tovább, kevés ideje van, a kérdés miatt, nem volt kémia? Ugye tudod, hogy az ember átlagosan nézve izgul, zavarban van még lehet a harmadik randin is és lehet nem a legjobb arcát mutatja? Vagy megjátssza magát?
77/157 anonim válasza:
"És semmi baj a beszélgetéssel, nyilván megakarom én is ismerni a másikat, ő is akarjon engem."
Elég sokat elárul rólad, ha fűvel-fával lefeküdtél.
"De mikor először találkozol valakivel számomra erős egy ilyen kérdés, de ezekszerint normális."
Igen normális és egyből kibukik, hogy ki vagy a reakciód alapján.
78/157 anonim válasza:
pfú ezek a megmagyarázások a kérdező részéről nagyon durvák xd
79/157 A kérdező kommentje:
Na hát ezeknek a válaszoknak már semmi köze a kérdésemhez, a 76os ugyanazt az érzést váltotta ki mint a randipartnerem😄 úgyhogy szép napot mindenkinek, amit akartam megtudtam.
márc. 22. 11:49
80/157 anonim válasza:
Hát igen, válasz sehol. Pedig segítő jellegű kérdések voltak. Egyetlen egy mondat nincs köztük. Remélem tudod mit csinálsz és nem maradsz le egy nagyon jó kapcsolatról csak azért, mert valamit mondott, kérdezett ami neked gáz.
Ez a rész:
"Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról."
Egyáltalán nem érett 35 éves nőre vall sajnos, de remélhetőleg azzá válsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!