Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
Figyelt kérdés
Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról.2024. márc. 22. 10:00
151/157 anonim válasza:
Normális férfi pedig nem fog ezen pörögni és nem fogja a berögzött fszságokat mondani az önmagad tiszteletérő, aminek semmi köze amúgy a témához.
Normális férfi jó eséllyel tudja értelmezni a szexualitást, és nem fogalmaz úgy, hogy "odaadtad magad".
Ilyen férfi mellett, aki így gondolkodik, csak pokol lenne az életed, garantálom.
152/157 anonim válasza:
Ha a férfiak tudnának dugni,a nők kevesebbel feküdnének le.Olyan alapvető dolgok nem mennek,hogy magától felálljon,és két percnél tovább bírja.Nem adom oda magsm,szexelek,mert jól esik.
153/157 anonim válasza:
Egyébként a csajoknál rohadtul könnyű besaccolni. 16 felett évenként 10.
154/157 anonim válasza:
Egyébként a csajok részéről meg állandóan azzal indul a randi, hogy milyen kocsival jöttél, hol laksz, van-e lakásod, mennyit keresel. Szóval kb azonos a színvonal.
155/157 anonim válasza:
"Mert ha sok odaadod magad, akkor ennyire értékeled magad."
"Odaadja magát" aki ezt a szót kiejti ilyen kontextusban, azzal nem lesz második randi.
156/157 anonim válasza:
Senki nem is akar második randit.
Mellesleg éppen nem randin vagy, szóval ennyi.
157/157 anonim válasza:
Számomra semennyire nem az. De nem vagyunk egyformák. Van, akiknél ez a normális (de én nem is ilyet keresek, az fix).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!