Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
"Én személy szerint nem úgy érzem, hogy nem vállalom fel magam mert hazudni se fogok, de nem tudok idegen embereknek ilyen személyes infót megosztani magamról sajnálom. Ha kialakult a bizalom, már más kérdés."
Az utolsó mondatod nagyon fontos pont. Ez tök ugyan az amit a túlchatelésről írtál. Hogy ott már beleszerethet a másik a "csodálatos személyiségembe", még ha más nem is annyira csodálatos és AKKOR már lehet randira menni, mert akkor már nyeregben vagyok.
Ez ugyan az. Pár nap chat meg az 5. randi után amik között szintén pár nap chat meg benyögöd, hogy mittudomén 87, amiről már akkor tudtad, hogy ez már lehet gáz.
Ennek viszont te iszod meg a levét, mert:
-a saját idődet is pazarlod
-ha mégis lesz belőle valami, bizalmatlanok lesznek veled.
Nem ér ennyit pár kávé meg muffin szerintem, de te tudod.
Ha nem akarsz ismerkedni az oké, de akkor ne játszd meg magad.
Meg 47 évesen ki akar veled ismerkedni, főleg ilyen mentalitással.
Ez meg inkább ember-jellegű, mintsem szexuális.
Nem azt kérdezi, hogy milyen pózban kureltak már meg, hanem mennyire vagy biztonságos partner.
Ezzel meg csak mások idejét, pénzét is pazarolja.
meg persze a sajátját.
Szóval ha eléd áll egy 37 éves férfi szüzen, vagy 1 kapcsolat után akkor nem gondolsz semmire? Akkor se ha nem mondja el csak elmegy 5 mp után? Ne beszélj már hülyeségeket!
Illene tudni mindenkinek, hogy kivel fekszik le, kivel van együtt és a szexuális élet a múltban is oda tartozik!
Senki sem kérte, hogy neveket mondj meg kamuzz valamit.
Őszintén meg kell mondani, hogy mennyi kapcsolatod volt és hogy kb. milyenek.
Az ilyen viselkedéssel csak azt bizonyítod, hogy megbízhatatlan vagy. Ennyi.
Kérdező egy pillanatig ne érezd rosszul magad, hogy intimnek tartod az első randin…. és amúgy is mi van?
Igazából én is csak néznék ha valaki ilyet kérdezne mert 32 évesen ez engem sem érdekel már, kb 17-18 éves tini szint szàmomra a hányan voltak előttem. Nonszensz és nem is válaszolnék, nem azért mert takargatni valóm lenne, hanem mert ég és föld a gondolkodàsunk az ilyen emberrel. Az hogy volt e a másiknak komoly kapcsolata/házas volt e/élt e együtt valakivel vagy mióta van egyedül teljesen valid kérdések, még az is az lehet hogy rövidebb kapcsolatai voltak e, illetve mi a véleménye erről. Ezek engem is érdekelnek és fontosnak tartom. De hogy konkrét szàmot mondjon bàrki. És engem sem érdekel nőként hogy a màsik most 15 vagy 30 vagy akármennyi nővel feküdt le. Millió más dologból kiderülhet a másikról milyen ember, egymást keressük e vagy sem. Szerencsére jó rég nem kérdezett ilyet senki tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!