Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
Nem is kötelező kérdező. De válasz a 0, 1, 1024, nemszámolom, semmiközödhozzá, felállok és elvonulok, megsértődök, meg a konkrét szám is.
Mégis mit kezd az infóval szerinted? Megköszöni elmegy vagy azt mondja okés és folytatjátok.
Mennyi olyan eset van, hogy az illető tudja, hogy laza életmódot folytatott a másik és összejöttek, de mégse működik mert nem tud benne megbízni a múltbeli viselkedése miatt. Ha valakiről folyamatosan pletykálnak, vagy szemtől szemben találja magát a múltbeli egyénekkel eléggé ciki tud lenni. Jobb tudni minél előbb, hogy mizu van. Mondjuk érthetetlen, hogy randizni jóformán azonnal szaladsz, de a beszélgetéstől ózkodsz.
Ellentmondásos vagy. Kérdés miért.
túlságosan intim, vagy megtudhatjuk, hogy kb. hány éves vagy?
Azért “szaladok” egyből randizni, mert úgyis élőben derül ki hogy tetszünk e egymásnak, felesleges hetekig csetelgetni.
És semmi baj a beszélgetéssel, nyilván megakarom én is ismerni a másikat, ő is akarjon engem. De mikor először találkozol valakivel számomra erős egy ilyen kérdés, de ezekszerint normális.
Hogy mik a randizási szokások, az egy dolog.
Te meg úgy randizol, ahogy neked tetszik. Annyi dologba avatod be a randipartnered, amennyibe akarod. Ha első randikon nem szeretnél kényes kérdésekre válaszolni, szíved joga. Én se tenném. Nem attól függ, hogy a Gizike bezzeg mindenről készséggel kitálal. Neked nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!