Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról.
márc. 22. 10:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/157 A kérdező kommentje:

De még mindig nem értem hogy ezzel mit akarsz mondani??? Egy nő is ugyanúgy kívánja a szexet, ha egyszerűbben összejön hát ez van

márc. 22. 11:04
 32/157 anonim ***** válasza:
25%
Tudni szeretném, hogy volt 100 partnere, vagy 20,1. Én szerintem ebben nincs semmi. Volt olyan pasi aki megkérdezte online, aztán ramdiztunk majd jártunk. Nem tudom miért probléma rákérdezni.
márc. 22. 11:05
 33/157 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan, épp ez a lényeg.

A nőknek messze könnyebb dolguk van.

márc. 22. 11:05
 34/157 anonim ***** válasza:
51%
Azért kérdező nem mindegy, hogy a szexet kívánod vagy a férfit...
márc. 22. 11:06
 35/157 A kérdező kommentje:

Ez nem feltétlen lesz igaz az összes nőre és hidd el, egy jóképű pasi bármikor szexelhet

36/157 anonim ***** válasza:
11%

Valószínű azért félsz a kérdéstől, mert ha nem feküdtél volna le sok emberrel, akkor nem félnél ezt megválaszolni.

Te is tudod, hogy gáz, de nem mered beismerni.

37/157 A kérdező kommentje:

Ezzel egyetértek, én csak akkor szexeltem valakivel ha őt kívántam. Bármennyire lehetek “kiéhezett” ha nincs olyan ember akit kívánnék akkor nem is fogok szexelni.

márc. 22. 11:07
 38/157 A kérdező kommentje:

Nem volt kevés partnerem, de olyan hű de sok se. Amúgy nem a kérdéstől félek hanem a mögötted szándéktól hogy első randin erről faggat..

márc. 22. 11:08
 39/157 anonim ***** válasza:
85%

Kinek mennyi a sok. Itt ugye - és a világban is, valóban - kettős mérce is van, mennyi a sok egy nő estében és mennyi egy férfinél.

Meg pl hány éves az illető - 20 vagy 50? 20 éves koráig volt 15 partnere vagy 50?

40/157 anonim ***** válasza:
5%

Persze, legbelül cikinek érzed és igazából ez a problémád.

Semmi baj, csak legyél magaddal őszinte.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!