Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
De még mindig nem értem hogy ezzel mit akarsz mondani??? Egy nő is ugyanúgy kívánja a szexet, ha egyszerűbben összejön hát ez van
Pontosan, épp ez a lényeg.
A nőknek messze könnyebb dolguk van.
Ez nem feltétlen lesz igaz az összes nőre és hidd el, egy jóképű pasi bármikor szexelhet
Valószínű azért félsz a kérdéstől, mert ha nem feküdtél volna le sok emberrel, akkor nem félnél ezt megválaszolni.
Te is tudod, hogy gáz, de nem mered beismerni.
Ezzel egyetértek, én csak akkor szexeltem valakivel ha őt kívántam. Bármennyire lehetek “kiéhezett” ha nincs olyan ember akit kívánnék akkor nem is fogok szexelni.
Nem volt kevés partnerem, de olyan hű de sok se. Amúgy nem a kérdéstől félek hanem a mögötted szándéktól hogy első randin erről faggat..
Kinek mennyi a sok. Itt ugye - és a világban is, valóban - kettős mérce is van, mennyi a sok egy nő estében és mennyi egy férfinél.
Meg pl hány éves az illető - 20 vagy 50? 20 éves koráig volt 15 partnere vagy 50?
Persze, legbelül cikinek érzed és igazából ez a problémád.
Semmi baj, csak legyél magaddal őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!