Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról.
2024. márc. 22. 10:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/157 anonim ***** válasza:
70%
Akkor én is egy éretlen 47 éves nő vagyok, bár már nem randizgatok, de első találkozások alkalmával ne tegyen fel kérdéseket a szexuális életemmel kapcsolatban, mert semmi köze hozzá.
2024. márc. 22. 11:55
 82/157 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggódást, de nekem inkább úgy tűnt belém álltál mintsem segíteni próbáltál ezzel a sok kérdéssel, de félre is érthettem
2024. márc. 22. 11:55
 83/157 anonim ***** válasza:
0%

De azért a kérdés megfogalmazását is figyeljük már meg:

"az első randin arról faggatni a másikat"

Aha, értjük kedves kérdező.

2024. márc. 22. 11:56
 84/157 anonim ***** válasza:
18%

Itt a válasz: Igen fontos és muszáj ezt megkérdezni.

Az hogy ki mikor kérdezi az az ő dolguk.

HA nem tetszik, akkor ott lehet hagyni a másikat.

Ennyi.

"Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról."

Pedig illene.

2024. márc. 22. 11:57
 85/157 anonim ***** válasza:
25%

Meg milyen logika ez? Mert igazából ezt mondod:

'Ha engem nem érdekel, akkor téged sem.'

Ez alapján neked van mit rejtegetni.

Vagy csak rosszul fogalmazol.

2024. márc. 22. 11:58
 86/157 A kérdező kommentje:
Szerintem csak félreérthetően fogalmazok
2024. márc. 22. 11:59
 87/157 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező, elárulnád nekünk, hogy mennyi szexuális partnered volt eddig?

Nem tudjuk ki vagy, szóval végképp nem árt ez neked.

2024. márc. 22. 12:00
 88/157 anonim ***** válasza:
18%

Hát ha félreerthető vagy akkor a másiknak is az lehetsz. És ha te azt írod, hogy szerintem az még nem egyenlő azzal, hogy úgyis van. Félreérthető vagyok teljesen másképp hangzik.

"Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról."

Kár, hogy nem érdekel kivel fekszel össze, vagy kivel kötsz házasságot egy idő után.

2024. márc. 22. 12:02
 89/157 anonim ***** válasza:
18%

#82:

Feltehet bármilyen kérdést és te is ugyanúgy. Nem válaszolsz rá, otthagyod, több randi nem lesz, vagy mondod, hogy sietsz, nem árulom el ilyen korán.

Az amúgy se érdekel a kérdező által leírt rész elgondolkodtató, nem tudom micsoda motiválja így érezni, gondolkodni, de értetlenségre utal.

2024. márc. 22. 12:07
 90/157 A kérdező kommentje:
Hát akkor éretlen vagyok, hogy nem az alapján ítélem meg az embert, hogy hány szexuális kapcsolata volt. Szerintem enélkül az infó nélkül is meglehet ismerni a másikat, de természetesen nem kell velem egyetérteni.
2024. márc. 22. 12:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!