Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
De azért a kérdés megfogalmazását is figyeljük már meg:
"az első randin arról faggatni a másikat"
Aha, értjük kedves kérdező.
Itt a válasz: Igen fontos és muszáj ezt megkérdezni.
Az hogy ki mikor kérdezi az az ő dolguk.
HA nem tetszik, akkor ott lehet hagyni a másikat.
Ennyi.
"Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról."
Pedig illene.
Meg milyen logika ez? Mert igazából ezt mondod:
'Ha engem nem érdekel, akkor téged sem.'
Ez alapján neked van mit rejtegetni.
Vagy csak rosszul fogalmazol.
Kedves kérdező, elárulnád nekünk, hogy mennyi szexuális partnered volt eddig?
Nem tudjuk ki vagy, szóval végképp nem árt ez neked.
Hát ha félreerthető vagy akkor a másiknak is az lehetsz. És ha te azt írod, hogy szerintem az még nem egyenlő azzal, hogy úgyis van. Félreérthető vagyok teljesen másképp hangzik.
"Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról."
Kár, hogy nem érdekel kivel fekszel össze, vagy kivel kötsz házasságot egy idő után.
#82:
Feltehet bármilyen kérdést és te is ugyanúgy. Nem válaszolsz rá, otthagyod, több randi nem lesz, vagy mondod, hogy sietsz, nem árulom el ilyen korán.
Az amúgy se érdekel a kérdező által leírt rész elgondolkodtató, nem tudom micsoda motiválja így érezni, gondolkodni, de értetlenségre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!