Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Csak szerintem túl intim téma ez az első randira? Meg úgy amúgy is? Engem sem érdekel a másikról.
márc. 22. 10:00
 101/157 anonim ***** válasza:
55%
Szintén a 47 éves vagyok. Soha senkit nem csaltam meg. Ha x kapcsolatom és/vagy partnerem volt, akkor már megbízhatatlannak minősülök, ha x-1 akkor még nem?
márc. 22. 12:46
 102/157 anonim ***** válasza:
0%

Legyél boldog a hazugságoddal.

márc. 22. 13:13
 103/157 anonim ***** válasza:
22%

Tinik ritkán beszélnek erről.

Inkább az idősebb korosztály számára fontos ez.

Debmár itt le lett írva, hogy ez miért fontos információ, szóval 32 évesen ne legyél ennyire felelőtlen.

márc. 22. 13:15
 104/157 anonim ***** válasza:
0%
103, mondom, már nem az. És őszinte volt, bevallotta, hogy ha elmondom, lehet offol.
márc. 22. 13:19
 105/157 anonim ***** válasza:
33%

Én még nem hallottam tiniket erről beszélni.

20+ felett kezd fontosnak lenni az emberek számára.

márc. 22. 13:22
 106/157 anonim ***** válasza:
32%

"Miért kéne beszámolni a múltamról, múltjáról? "

Mert az ő maga. olyan most is, valahol a személyisége része.

És bocs, de nekem sem kéne olyan pasi, aki végig dugta a fél várost, vagy voltak ügyei, rosszul bánt a barátnőivel, stb.

Mondjuk így direktbe első randin nem kérdezném meg. Bőven elég, ha az előző kapcsolatáról kérdezed.

márc. 22. 13:28
 107/157 anonim ***** válasza:
0%

Ha szégyenled a múltad, akkor minek keresel párt?

Maradj az egy éjszakásoknál, megérdemled.

márc. 22. 13:32
 108/157 anonim ***** válasza:
15%
Az én álmom egy olyan társkereső, ahol első randi előtt el kell mondani a fétiseket, mit nem szeret a szexben, hány emberrel szexelt, stb.
márc. 22. 13:35
 109/157 A kérdező kommentje:
Nem szégyellem, lehet a múltról beszélni mert tényleg az teszi az embert azzá aki. De ahogy a 101-es írja, lehet diszkréten is ezt, nem így direktbe az első randin idegenként.
márc. 22. 13:36
 110/157 anonim ***** válasza:
0%

A 101-es marhaságokat ír.

Azért örülök, hogy csak azt olvasod el, akivel egyetértesz.

Úgy hívják véleménybuborék.

márc. 22. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!