Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet NORMÁLIS, RENDES pasival ismerkedni? Eddig nem voltak jó kapcsolataim, sok csalódás ért, és mindig rá kellett jönnöm, hogy csak a testemet szerették, csak egy szexuális tárgy voltam nekik
Elegem van az olyanokból akinek csak arra kellek és ezért elhiteti velem hogy szeret. Pedig nem a kőbunkó, nagyszájú pasikat fogtam ki soha, nameg nem is öltözök qrvásan. Vagy ha valakinek formás idomai vannak, az már csak a szexre kell?
amugy 20 éves vagyok
kedves kérdező
készülj fel az olyan jellegű válaszokra, hogy itt valójában te vagy az idióta meg a felszínes, mert csak a helyes pasikat vagy a gazdagokat veszed észre. plusz arra is készülj fel, hogy itt a szent hisztimester férfiak majd előadják, hogy a pasik többsége rendes, szóval igazából benne van a hiba.
én azt tanácsolom neked, hogy ne gyere össze hamar az adott sráccal. hanem ismerkedj vele sokáig, hónapokig. akkor úgyis kijön, hogy mit akar, milyen a személyisége, annyi ideig nem tudja magát megjátszani.
Én meg azt szeretném tudni hol találhatnék normális, rendes, hűséges lányokat.
22 évesen még sosem volt barátnőm, de a mai lányokat elnézve a legtöbbjükkel nem is lehetne normális kapcsolatot kialakítani, mert olyan rib@ncok és válogatósak.
Én a csodában bízom, akkor talán lesz egy normálisk, rendes, de azért számomra vonzó barátnőm.
Bár pasi vagyok, de nem ilyen mint amit leírtál. Az úgynevezett rendes pasik is csalódtak a "rossz" lányok miatt és a rendes lányok is csalódtak a "rossz" pasik miatt. Az, hogy jóformán tárgyként kezelt a leggörényebb dolog...
Mindezekből kifolyólag a rendes pasik/csajok visszahúzódóbbak lettek, de aki talál egy ilyen (esetemben) lányt, az igazi érték, és a legnagyobb kincs a világon.
Inkább megiszik haverokkal egy kólát minthogy túlzásba vigye az ismerkedést és ezzel megkímélje magát egy újabb csalódástól.
Mindent összevéve a rendes lányokat/pasikat leginkább otthon találod :S :)
Saját vélemény!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!