Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy csalódás. Én rontottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy csalódás. Én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés
Egyik lánnyal az iskolából már egy hete nagyon jó kapcsolatban voltam. Viszont mondtam neki, hogy egy srácot nagyon nem bírok és ne nagyon szórakoztassák egymást , főleg ne elöttem. Oké meg lett beszélve, hogy péntek este találkozunk és elmegyünk egy iskolai rendezvényre, de én csak miatta mentem volna. Ő hívott 2 barátnőjét és azt a srácot, akit nagyon nem bírok. Kicsit késve értem oda, az egész társaság nagyon részeg volt, sikogattak, böfögtek(a lányok). Ezt még toleráltam a lánynál, de még azt is, hogy kb 2 lábán alig tudott megállni. Aztán elindultunk arra a rendezvényre, mikor a csaj (elvileg barátnőm) elkiáltja magát: *srác* TE vagy életem szerelme! Na ezt már nem tudtam elviselni, ott hagytam őket. Szerintetek helyesen cselekedtem? mert a lány szerint én voltam féltékeny és bunkó hogy otthagytam őket:) 17F
2011. dec. 3. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Neked volt igazad. Ha az én párom kiabálná másnak h o élete szerelme akk nem csak ott hagynám de még tokon is rugnám
2011. dec. 3. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Neked volt igazad. jól tetted, amit tettél.
2011. dec. 3. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!