Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontottam el, ha elrontottam?
Párszor randiztam egy lánnyal és az utolsó randinkon már a kezét is fogtam és a randi végén megkérdeztem tőle, hogy vajon itt hagyna-e ha megcsókolnám. Erre azt mondta hogy nem tudom , de a végén azt mondta hogy nem, de mivel annyit gondolkozott rajta hogy le késtem volna a buszt nem csókoltam meg.
Facebookon mindennap ráírok(ált este). Ez vajon baj? Mert végülis mindig tudunk miről beszélni.
Nade tegnap beírta hogy álmatlan éjszakám lenne-e ha azon gondolkozna hogy akar-e még velem találkozni. ÉS hát igen azóta ezen töröm a fejem. Nem tudom hol rontottam el...
Mert ezt komolyan mondta. És hogy alszik egyet rá. Mit csináljak? Ráírjak hogy hogy döntött?
azt akarja h határozottabb legyél
pl. csókold meg ha azt mondod...
Én annyira nem vagyok benne biztos. Télleg úgy írta h csak lestem.
Nah de most fent van, ráírjak? Vagy várjak míg ő ír?
És komolyan mit írjak ha télleg nem akar találkozni? Mivel győzzem meg? Vagy akkor már hagyjam?
Ne azt kérdezd meg, hogy akar e veled csókolózni, hanem hogy van e kedve megint találkozni. Ha akar, akkor nyugodtan megcsókolhatod. Kérdés nélkül.
Elrontottad, mert megkérdezted. Valójában inkább irányítanod kéne a dolgokat, nem kérdezni, hogy hogyan legyen. Legközelebb odamész, beszélgetsz vele, leültök egy padra, aztán megteszed, amit tenni kell. Ennyi.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!