Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontottam a csókot! Ez lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam a csókot! Ez lett volna az első. Mit rontottam el? Hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Na, 2 hete jöttem össze egy sráccal. Ma a városban voltam a barátnőmékkel de hamarabb haza kellett jönni, és mivel pont összefutottunk hazakísért. Az ajtóban beszélgettünk, aztán rám nézett és megfogta az arcom a két kezével és közelhajolt, és azt hiszem megcsókolt... én viszont azt se tudtam, mit csináljak hirtelen! Ő így mozgatta a nyelvét a számban, én meg álltam mint egy szerencsétlen. Aztán belelendültem és véletlenül összekoccant a fejünk... gyorsan elköszöntem tőle. de Jaj, még mindig olyan cikinek érzem :S Szóval... elmagyaráznátok, hogy mit kell csinálni csók közben??? :S Nem akarok mégegyszer így beégni... 16/L
2011. aug. 24. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tartsd lazán az ajkaidat, majd told át a nyelved, és mozgasd körbe. :D
2011. aug. 24. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:
:D :D :D :D
2011. aug. 24. 21:44
 3/11 A kérdező kommentje:

ne nevessetek ki! olyan ciki volt!:( :D annyit tudok szerencsétlenkedni, isteneeeemmm...

köszi, legközelebb megpróbálom, bár jó lenne gyakorolni valakin. valaki?:D csak vicceltem:P

2011. aug. 24. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Am rajtam gyakorolhatsz :)írj privát levelet ha érdekel ;)

Jah és Mennyibe kerül a sör ?

Az üveg 220 a korsó 320.

És a sör ?

2011. aug. 24. 21:49
 5/11 anonim ***** válasza:
óóóó....tudom mikor ilyen sz*r érzésed van...de nyugi...amit az első mondott az is jó...fel a fejjel...ha szeret téged akkor nem fogja annak tartani...relax és sok sikert a továbbiakban
2011. aug. 24. 21:50
 6/11 A kérdező kommentje:

viccelteeem de azért köszi!

ez mi ez az idézet?:D

2011. aug. 24. 21:50
 7/11 A kérdező kommentje:
hát, szerintem kedveljük egymást annyira hogy ez a kis bökkenő ne legyen probléma. majd legközelebb megpróbálom. csak... hirtelen nem is tudtam hogy most csók jön (én még vártam volna), és nyitvamaradt a szemem is meg minden... nekem ő az első barátom, neki én már vagy a negyedik.
2011. aug. 24. 21:51
 8/11 kristof945 ***** válasza:
ez nem ciki! nuygi nem rontottál el semmit összekoccant a fejetek? ez sem ciki ettől nem rontottál el semmit minnél többet smároltok annál jobban fog menni és ráérzel mit akar
2011. aug. 24. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem a fiú volt a béna, két kézzel megfogni a fejét a lánynak jézusom
2011. aug. 24. 22:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Nyugi, legalább tudja, hogy "érintetlen lány" vagy. Ritka az ilyen 16 évesen:) Sőt, örülni is fog neki, ha taníthat. És majd rá fogsz érezni idővel, hidd el.

18F

2011. aug. 24. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!