Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vallottam be érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vallottam be érzéseimet első randin. Lehet, hogy elrontottam?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel kb. fél évig hetente 2x találkoztam (tanfolyam), kisebb barátság lett a dologból. Neki végetért egy 3 éves kapcsolata időközben. A végetérés után kb. 3 hónap után sikerült találkoznunk (én hivtam el). Csak azért hogy jobban megismerjük egymást, ugye. Akkor elmondta, hogy sokáig próbálta megmenteni a kapcsolatát, és végül ő mondta ki, hogy legyen vége. Persze nem látszik rajta, hogy megviselte volna, sőt "győzködött", hogy ő jól elvan pasi nélkül, nem esik emiatt hasra (vagy hanyatt).

Sajnos úgy tünik, hogy a sors úgy hozza, nem találkozunk többet :'( én úgy tudtam, hogy első találkozón nem szabad nyomulni, mert azt a lányok nemszeretik, félreértik, elmenekülnek stb. (igazából csináltam már igy, el is rontottam hehe, de akkor még nagyon fiatal voltam :P)

Most mégis úgyérzem, elrontottam, mert nem vallottam be hogy mit érzek. Apróbb jeleket persze küldtem, remélem csak vette.... de honnan tudhattam volna, hogy igy alakul?

szerintetek elrontottam? 25F

2010. szept. 23. 01:06
1 2
 1/18 anonim válasza:
Ha azért nem tudtok találkozni, mert messze laktok egymástól , akkor szerintem ne nagyon fektess bele sok energiát, ha nem ez a szitu, akkor szerintem mindenképp próbáld meg elhívni még egyszer.Ha elmegy megint, akkor nyert ügyed van és próbálj meg az árulkozó jelekre koncentrálni. Mond meg neki, hogy nagyon jól érzed magad vele. És mindenképp olyan helyre vidd, ahol lehet beszélgetni, sokat!!! Ha jó idő van akkor Margit sziget tuti jó hely, mert ott sok pár van és az motíváló lehet a számára.
2010. szept. 23. 06:21
 2/18 anonim ***** válasza:

"Margit sziget tuti jó hely,"

Hol írta, hogy pesti? Vagy szerinted alap dolog, hogy minden ember ott lakik? Aki meg esetleg vidéki akkor az már nem is ember?

2010. szept. 23. 06:54
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne töketlenkedj ilyen "apróbb jelekkel" meg ilyen indirekt "jól érzem magam veled"-ekkel.... Ez a nők jelbeszéde. Állj a talpadra és legyél férfi. Ha látni akarod, mond meg neki hogy látni akarod. Ez nem nyomulás és nem fog semmit félreérteni, nem utalgatsz, nem hazudsz hanem a valóságot adod.
2010. szept. 23. 08:55
 4/18 A kérdező kommentje:

Igen, de a helyzet nem ilyen egyszerű.... a második találkozón álltam volna elő, hogy komolyabbak a szándékaim. Csak sajnos, akkor lepattintott azzal, hogy egyenlőre nem tudja, mikor lesz ez az alkalom, mert most kapott új munkát. Ok, eltelt két hónap semmi, megint irok, hogy wtf. Ingerülten lereagálta, hogy a helyzet nála változatlan, amit akarok, irjam le mailban, mert ne számitsak arra, hogy lesz rám szabad ideje. Csak sajnos én abban hiszek, hogy arra van időd, amire akarod. Ha én találkozni akarnék egy lánnyak, egyszerüen minden dolgom várhat. Ezért mondom, hogy igy hozta a sors.... minek irjak neki megint, hogy végleg elhajtson?

Most légyszives ne terelődjön el a beszélgetés abba az irányba, hogy "akkor hagyjad a francba". Ezt nemis akartam leirni, mert akkor mindenkitől megkapom hogy lúzer vagyok. Csak innentől nem rajtam múlik a dolog

2010. szept. 23. 13:17
 5/18 anonim válasza:
ha már csak barátként sem akar rád időt szakítani, nem sok esély van arra hogy ő is viszonozná az érzéseidet komolyabb kapcsolat terén
2010. szept. 23. 14:09
 6/18 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok. Továbbra is azt mondom légy férfi. Ha kell neked ez a csaj, akkor mivel azt az elvet vallod hogy "ha akarod van időd" akkor akard hogy legyen időd személyesen felkeresni őt. Utazz oda és igenis állj oda elé a mondandóddal. Ha a pillanat alkalmas de mégis elhajt téged, akkor lezárhatod a dolgot, nem érdemes a csajért kínlódni.
2010. szept. 23. 14:29
 7/18 A kérdező kommentje:
nincs "hova" utazzak. De csak 3 hónapja volt egyedülálló egy 3 éves kapcsolat után, amit meg akart menteni. Valami lány is reagáljon már erre. Mi értelme lett volna rögtön az első randin mindent rázúdítani? Hogy aztán biztosan elküldjön hogy "most nem akar senkit", vagy "legyünk inkább barátok" ami köztudottan azt jelenti, hogy többé nem keressük egymást, nem irunk egymásnak, és ha véletlenül egy utcában sétálunk, akkor se köszönünk oda egymásnak?
2010. szept. 23. 14:59
 8/18 orsybaba88 ***** válasza:

lány vagyok, a helyzettől függ, h el kellett volna mondanod. Ha tényleg jó viszonyban voltatok, akkor nem lett volna hülyeség.

viszont NEM TUDHATTAD ELŐRE, h ez lesz, és nem lesz második lehetőséged!!!!!!!!!!!!!

szerintem tényleg próbáld elfelejteni, bocs, de én is azt vallom, h arra van időd, amire akarod:)

FEL A FEJJEL!!!!!!!

2010. szept. 23. 15:13
 9/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ugyanebben a helyzetben vagyok mint Te. Én is nem merek lépni, mert hátha bekerülök a barát-zónába :D De szerintem nincs más lehetőségünk. Vagy odamegyünk és megmondjuk hogy igenis érdeklődünk utána amire vagy pozitíc reakciót kapunk (nyert ügy) vagy negatívat ("legyünk csak barátok"... mire Te: neked nem barát kell, és így minden érved megvan hogy továbblépj a lányon...).

Ha nem lépsz határozottan, akkor csak ketyeg az óra és esetleg nem veszed észre azt a lányt aki tényleg hozzád méltó pár és nem elküld hogy "nem ér rá"... Vagy lépsz és azonnal eredményt kapsz, vagy magadban szopod a fäszt amíg elmúlnak az érzéseid és tudsz keresni más lányt...

2010. szept. 23. 15:29
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja még annyit tennék hozzá: "ha harcolsz nyerhetsz, ha nem, akkor vesztettél." Valamit lépned kell a múlton rágódás helyett.
2010. szept. 23. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!