Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vallottam be érzéseimet első randin. Lehet, hogy elrontottam?
Van egy lány, akivel kb. fél évig hetente 2x találkoztam (tanfolyam), kisebb barátság lett a dologból. Neki végetért egy 3 éves kapcsolata időközben. A végetérés után kb. 3 hónap után sikerült találkoznunk (én hivtam el). Csak azért hogy jobban megismerjük egymást, ugye. Akkor elmondta, hogy sokáig próbálta megmenteni a kapcsolatát, és végül ő mondta ki, hogy legyen vége. Persze nem látszik rajta, hogy megviselte volna, sőt "győzködött", hogy ő jól elvan pasi nélkül, nem esik emiatt hasra (vagy hanyatt).
Sajnos úgy tünik, hogy a sors úgy hozza, nem találkozunk többet :'( én úgy tudtam, hogy első találkozón nem szabad nyomulni, mert azt a lányok nemszeretik, félreértik, elmenekülnek stb. (igazából csináltam már igy, el is rontottam hehe, de akkor még nagyon fiatal voltam :P)
Most mégis úgyérzem, elrontottam, mert nem vallottam be hogy mit érzek. Apróbb jeleket persze küldtem, remélem csak vette.... de honnan tudhattam volna, hogy igy alakul?
szerintetek elrontottam? 25F
ok lépek. De még maradjunk az eredeti kérdésnél. Remélem orsybaba88, illetve a többi lány még ittvan. Hogyha te lennél frissen túl egy kapcsolaton, hogy fogadnád ha csak úgy egy találkozón valaki lerohan a szándékaival? Nekem csak elsőre ki kellett tapasztalnom a helyzetet, és amikor szinte kérkedik azzal, hogy ő milyen remekül megvan pasi nélkül, és nem várja szőke lovon a fehér herceget - az számomra ordit, hogy csalódott, és most felejteni akar, és hanyagolni kell a témát. Azért ennyire ismerjük a nőket (oké lehet nevetni :))
Szóval "ahogy a helyzet hozza" nem igazán jött be.
A leírtak alapján nincs mit vesztened. Mond meg neki, hogy te járni akarsz vele!
Ne vigyél virágot, ne mond, hogy szereted, ne legyél nyálas! Mert ebben az esetben, ha lekoptat, az sokkal szarabb lesz!
Egyszerűen csak állj a sarkadra és mond meg neki! Ha nem teszed meg, akkor még jó sokáig a "mi lett volna ha" kérdésen fogsz rágódni, így legalább tudni fogod, hogy mi van. De én a helyedben nem reménykednék sok jóban. Ha a csaj is akarna valamit, akkor kedvesebb lenne, és lenne ideje rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!