Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam az első csókomat. Ez mennyire gáz?
Ma találkoztam a barátnőmmel és hirtelen akartuk csinálni. Én még sosem csókolóztam, Ő viszont már igen, mondtam Neki, hogy még sosem csináltam, de akkor is megpróbáltuk, nyelves csókot akartunk, de elrontottam, ebben tuti biztos vagyok, mert nem akart utána többet próbálkozni.
Ez mennyire gáz? "Megtanulok" valaha is jól és/vagy normálisan csókolni?
Soha, soha, soha nem fogsz tudni már normálisan csókolozni. Így kell leélned az életedet.
Az a nagy szerncséd, hogy soha nem ültél fenékre mikor járni tanultál, mert most járni sem tudnál, és hogy minden szót sikerült egyből kimondanod, mert most csúnyán beszédhibás volnál...
Hány éves vagy?
Csókolózást nemlehet elrontani. Nincs mit elrontani rajta. Ha a lány igazán szeret akkor simán elnézi neked h nemvagy te a "csókkirály".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!