Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok! Azt mit jelent, h. kb.10-15 percig táncoltok a disocban egy pasival, aztán otthaggyátok? Nem értem mit rontottam el. :S Nem nyomultam eléggé, mert nem smároltam le a csajt ez idő alatt? Vagy mi?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 04:23
1/9 anonim válasza:
én speciel azért járok discoba, mert szeretek táncolni...táncolni megyek oda, épp ezért táncolok is egy egy pasival, de sosem hagyom magam lesmárolni, ilyesmi, mert én nem akarok semmi mást, semmi többet, és ha megunom, otthagyom, nem azért mert bármit is rosszul csinált volna, csak nem fogom vele tölteni az egész estémet, mikor nem akarok tőle semmit, meg egyébként is, ha mindenáron valami csajt akar összeszedni, hagyok neki lehetőséget, h olyat keressen, akinél van is esélye
2/9 anonim válasza:
Tudod lehet hogy szánalomból mert egyedül vagy odamegy egy csaj hozzád táncolni de tényleg csak táncolni erre lekapod. Nfs az volna csak a gáz ember. Szerintem ottmaradnál olyan sallert leverne. Tanulj, ismerkedj. Nem minden csaj veled akar egyből lefeküdni csak mert discoban taliztok egy pár percre.
3/9 anonim válasza:
Ja persze, pont az kell, hogy még agresszívebben "támadjatok".. Egyikőtök sem tud már normálisan ismerkedni? Értem én, hogy sok részeg és gátlástalan luvnya mindent megenged, de ne gondoljátok már, hogy minden nő ugyanolyan.
4/9 napietus válasza:
szolgálnom kell egy új információval: diszkóba az emberek többsége azért jár, hogy táncoljon. egy tánc meg csak tánc, nem jelent többet (kevesebbet se), mindegy, hogy a helyszíne egy diszkó, salsa-club vagy az operabál. szépen lennénk, ha mindenkivel összejöttem volna, akivel életemben táncoltam :D
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy utánagondoltam, és igazatok van :D, mert elkezdtem ismerkedni vele, pedig csak táncolni akart szegény :D :D.
2011. okt. 7. 10:16
6/9 A kérdező kommentje:
de azt nem értem, hogy akkor miért fogdossák a seggem, ha csak táncolni akarnak?
2011. okt. 7. 10:22
7/9 anonim válasza:
Én sem szoktam ugyanazzal a sráccal végigtáncolni az egész estét. Meg lehet próbálni ismerkedni is, de azt nem mindenki szeret discoban.
Jah, és nem mindenkinél jó pont, ha nagyon nyomulsz. Múltkor buliban hozzám is odajött egy srác, de kicsit már túlzásnak tartottam a viselkedését. Rögtön le akart smárolni, meg levenni rólam a pólót.
Lehet, hogy én vagyok maradi, de azért nem hagyom idegeneknek, hogy levetkőztessenek.
Na, és még ő volt meglepve, miért hagytam ott.
17/L
8/9 anonim válasza:
Én mindenkivel szoktam táncolni aki szeretne... Kicsit lelkiismeret furdalásom szokott lenni mikor otthagyok egy-egy embert :D De nem lehet mindenkié xDDD
9/9 anonim válasza:
Remélem, hogy te nem az vagy akit én hagytam ott...
Mentségemre szolgáljon, hogy be voltam csiccsentve! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!