Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet NORMÁLIS, RENDES pasival ismerkedni? Eddig nem voltak jó kapcsolataim, sok csalódás ért, és mindig rá kellett jönnöm, hogy csak a testemet szerették, csak egy szexuális tárgy voltam nekik
Elegem van az olyanokból akinek csak arra kellek és ezért elhiteti velem hogy szeret. Pedig nem a kőbunkó, nagyszájú pasikat fogtam ki soha, nameg nem is öltözök qrvásan. Vagy ha valakinek formás idomai vannak, az már csak a szexre kell?
amugy 20 éves vagyok
"A kérdező kommentje:
akinek nem csak a szexre kellek, szereti a belsőséges dolgokat, az érzelmeket. Legyen hűséges, tudja mikor kell csöndbe maradni, de legyen határozott is. nem a külső számít elsősorban, de azért nem árt ha jól is néz ki, de nem kötelező."
Megértem hogy ilyet nem találtál még, én see sajnos pedig annyi idös vagyok mint Te. Biztos összeállíthatsz magadnak egy ilyen pasit egy programbol aztan majd kidobja a gép nyomtatojn keresztül melleted,de amég nem találják fel ezt az alkalmazást...javaslom probálj kompromisszumokat kötni az élettel vagy maradj egyedül!Mert ilyen férfi nem létezik amilyet te szeretnél!!!
1.A pasiknal a szex hatalmas szerepet jatszik!!
2.Nem férfias kimutatni az érzelmeket ezt kiskoruktol belejük nevelik.
3.A férfiak természetüktöl fogva nem monogám lények.
4.Nálad is számít a jó külső ezt ismerd be!!
Ha ilyen sok elvárásod van mégis Te mit tudsz nyujtani??!!
21/L
"miért lennék szánalmas? én nem olyan vagyok mint akik itt szoktak siránkozni hogy nem jön össze soha. bármikor össze tudnék jönni egy emberrel, csak nem akármilyennel akarok
amugymeg nem mondtam még hogy lány vagyok :D"
Nem neked szólt, hanem a 21:20-asnak... Az meg egyértelmű, hogy lány vagy:D Mert, ha nem akkor sírva fakadok:D
és mindig rá kellett jönnöm, hogy csak a testemet szerették, csak egy szexuális tárgy voltam nekik.
................................................
Tudod a chat.hu-n látni olyan lányok profiljait, akik szinte félmeztelenül pózolnak a képeken, s ha meg valaki csak a szexi csajt látja bennük, még meg is lepődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!