Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet NORMÁLIS, RENDES...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet NORMÁLIS, RENDES pasival ismerkedni? Eddig nem voltak jó kapcsolataim, sok csalódás ért, és mindig rá kellett jönnöm, hogy csak a testemet szerették, csak egy szexuális tárgy voltam nekik

Figyelt kérdés

Elegem van az olyanokból akinek csak arra kellek és ezért elhiteti velem hogy szeret. Pedig nem a kőbunkó, nagyszájú pasikat fogtam ki soha, nameg nem is öltözök qrvásan. Vagy ha valakinek formás idomai vannak, az már csak a szexre kell?

amugy 20 éves vagyok

2012. jan. 25. 21:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

akinek nem csak a szexre kellek, szereti a belsőséges dolgokat, az érzelmeket. Legyen hűséges, tudja mikor kell csöndbe maradni, de legyen határozott is. nem a külső számít elsősorban, de azért nem árt ha jól is néz ki, de nem kötelező."

Megértem hogy ilyet nem találtál még, én see sajnos pedig annyi idös vagyok mint Te. Biztos összeállíthatsz magadnak egy ilyen pasit egy programbol aztan majd kidobja a gép nyomtatojn keresztül melleted,de amég nem találják fel ezt az alkalmazást...javaslom probálj kompromisszumokat kötni az élettel vagy maradj egyedül!Mert ilyen férfi nem létezik amilyet te szeretnél!!!

1.A pasiknal a szex hatalmas szerepet jatszik!!

2.Nem férfias kimutatni az érzelmeket ezt kiskoruktol belejük nevelik.

3.A férfiak természetüktöl fogva nem monogám lények.

4.Nálad is számít a jó külső ezt ismerd be!!

Ha ilyen sok elvárásod van mégis Te mit tudsz nyujtani??!!

21/L

2012. jan. 25. 21:39
 22/33 A kérdező kommentje:
budapesten
2012. jan. 25. 21:39
 23/33 anonim ***** válasza:
Én 19 éves leszek, és pont olyanra vágyom, akit lehet szeretgetni. Sosem csaltam meg egyik barátnőmet sem. Nem erőltetek és erőltettem soha semmit (beleértve magam sem) a másikra.
2012. jan. 25. 21:41
 24/33 A kérdező kommentje:
igen, mondasz valamit köszi. nálam is fontos a szex, énis imádom, sőt.. ha kell kicsit extrémebben is. de itt arról van szó, hogy nem azt akarom gogy a kapcsolat a szexre alapuljon, és ne az érzelmekre.
2012. jan. 25. 21:42
 25/33 anonim ***** válasza:

"miért lennék szánalmas? én nem olyan vagyok mint akik itt szoktak siránkozni hogy nem jön össze soha. bármikor össze tudnék jönni egy emberrel, csak nem akármilyennel akarok

amugymeg nem mondtam még hogy lány vagyok :D"

Nem neked szólt, hanem a 21:20-asnak... Az meg egyértelmű, hogy lány vagy:D Mert, ha nem akkor sírva fakadok:D

2012. jan. 25. 21:43
 26/33 anonim ***** válasza:
hm érdekes, kép esetleg?
2012. jan. 25. 22:19
 27/33 anonim ***** válasza:
Hidd el vannak olyan pasik, akit keresel. Azt szokták mondani, hogy sok békát kell megcsókolni ahhoz, hogy valamelyikből királyfi váljon.
2012. jan. 25. 22:24
 28/33 anonim ***** válasza:

és mindig rá kellett jönnöm, hogy csak a testemet szerették, csak egy szexuális tárgy voltam nekik.

................................................

Tudod a chat.hu-n látni olyan lányok profiljait, akik szinte félmeztelenül pózolnak a képeken, s ha meg valaki csak a szexi csajt látja bennük, még meg is lepődnek.

2012. jan. 25. 22:26
 29/33 anonim ***** válasza:
Belső értékekben jó lennék neked, de külsőre nem jönnék be neked.
2012. jan. 25. 23:51
 30/33 anonim ***** válasza:
Bárhol, de te nem ilyet keresel, hanem jóképűt, úgy pedig tényleg nehéz normálisat találni.
2012. jan. 26. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!