Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az első randin arról faggatni a másikat, hogy hány szexuális kapcsolata volt?
Rám már sokmindent mondtak, de hogy igénytelen lennék, azt még nem.
Ettől függetlenül semmi közöm hozzá, hogy a férjem, aki 40 volt mikor megismerkedtünk, pontosan kikkel szexelt.
Kapcsolatairól - idővel! nem az első randin kifaggatva - nyilván mesélt, volt akit ismerek is.
Bizonyított, hogy minél több szexuális partnere van egy embernek, annál nehezebb tartós kapcsolatot kialakítania.
Ezt hol olvastad amúgy?
Hosszú évekig voltam társ nélkül és előfordultak kalandok az életemben, mivel pl 5 évig egyáltalán nem szexelni, csak mert egyedülálló anyuka voltam és nem találtam párt, nem olyan vicces. Ettől én már nem vagyok alkalmas kapcsolatra? Ez egyenértékű a megcsalással?
Jó tudnod, voltam-e nős/van gyerekem/büntetett előéletű vagyok-e?
Nyilván. Szexpartnerek számáról beszéltünk. Az kevésbé releváns számomra, mint hogy van-e gyereke.
A férfiaknál kevésbé mérvadó, hogy mennyi partnere volt, a nőknél fontosabb.
Mert ha egy nő szexelni akar bárkivel, azt könnyen el tudja érni.
Egy férfinak vagy valamilyen kvalitásra van szüksége általában.
"Kapcsolatairól - idővel!"
Hát ha nekem azt mondta volna az exem a kapcsolatunk legelején, hogy ugyan azzal a csávóval jött össze újra és újra és ilyen pár hónapos kapcsolataik voltak, akkor lehet többet nem is beszéltünk volna.
Ilyet azért illik tudni a kapcsolat előtt, hogy mennyire megbízható a partnered.
"Ezt hol olvastad amúgy?"
'sexual partners and pair bonding'
Írd be a gúgliba és nézegess találatokat.
Köszönöm, nem guglizok.
Nyilván ha valaki halálba csalta az exeit, az megbízhatatlan. De erről meg nem fog beszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!