Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még manapság olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?

Figyelt kérdés

Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.

Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.

A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.

Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.

F/32

2023. szept. 24. 12:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/196 A kérdező kommentje:

78: Nem, egy ideig én is éltem városban, jelenleg nővéremmel élek, közösen csináljuk a dolgokat.

Nagyjából egy barátnővel is így csinálnám, csak vele kapcsolatban is lennék.

2023. szept. 24. 15:57
 82/196 A kérdező kommentje:

"Mert nincs ingyen. Az időddel fizetsz, azzal a tyúkokra áldozol. Márpedig az idő nagyon értékes, soha nem kapod vissza."

Már kommentek írására is annyi időt szántatok a kérdés alatt amennyit a tyúkokkal naponta kell nekem foglalkozni.. hagyjuk már...

Ti egyszerűen nem akartok semmit csinálni. Ja de nyaralni azért igen, meg a pénzt költeni. Ide oda menni nem vagytok fáradtak. Étterembe járni sose vagy fáradt gondolom.

De összeszedni a tojást borzasztó...

2023. szept. 24. 15:58
 83/196 A kérdező kommentje:

"Ráadásul a városban lakom, biztosan többet költesz a pz ingázás miatt benzinre mint én tojásra."

Ha meg nem tartanék tyúkot még többet költhetnék, mivel azt is vennem kéne a boltban.

De mindenről meg lehet magyarázni hogy nem éri meg.

Most lett kb. 60 kg paradicsom, ebből egy csomót befőztünk. Biztos nem érte meg ültetni.

A boltban is meg lehet venni, nem igaz?

MInek volt itt zöldbab, uborka, hagyma, répa... a boltban is veheted nem igaz?

Igaz itt fillérekből jöttek ezek ki de hát kit érdekel...

Ide csak jól kereső nagyvárosiak írogatnak?

2023. szept. 24. 16:00
 84/196 anonim ***** válasza:
89%

Én pl pihenek, kézilabda meccset nézek, és közben kommentelek.

"Ja de nyaralni azért igen, meg a pénzt költeni. Ide oda menni nem vagytok fáradtak. Étterembe járni sose vagy fáradt gondolom."

Megengeded, hogy a saját munkámmal megkeresett pénzemet arra költsem amire szeretném? Vagy azt is rotakapára meg permetszerre kéne költeni, különben nem vaggyok tisztességes?

Te nem érzed a különbséget az utazás/éttermezés meg a tyúkszabran való kotorászás között???

2023. szept. 24. 16:01
 85/196 A kérdező kommentje:

Mindenről meg lehet magyarázni hogy miért nem éri meg mert az idő.

Baszki, csak répából lesz idén is vagy 30 kg...tudod az a boltban mennyi meg a magja mennyi volt? Ja igen, locsolgatni kell.. hűha... amit amúgy locsolófejek végeznek főleg... nekem csak bekapcsolni kell.

Egy két helyen kell csak kézi locsoló. Borzalom...

2023. szept. 24. 16:02
 86/196 anonim ***** válasza:
85%
Én is meg tudom venni a boltban, köszi!
2023. szept. 24. 16:02
 87/196 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, hogy troll a kérdező. Ez most már egyértelmű.
2023. szept. 24. 16:03
 88/196 A kérdező kommentje:

84: A tyúkszarban való kotorászás napi 1-2 alkalom és pár perc amíg összekapkodod a tojásokat. Önetető meg önitató van... 15 kg táp elfér benne geyszerre... napokig hozzá se kell nyúlni csak az itatóhoz.

De megértem, te nem szeretnél így élni, oké, elfogadom. Sok a lusta nő.

S amúgy egyáltalán nem permetezek, ez teljesen bio itt minden.

2023. szept. 24. 16:03
 89/196 anonim ***** válasza:
81%
#88: attól, hogy nem akar valaki a TE csicskád lenni, kérdező, attól még nem lusta.
2023. szept. 24. 16:05
 90/196 A kérdező kommentje:
87: Miért lennék troll?
2023. szept. 24. 16:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!