Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még manapság olyan fiatal nő akinek bejön a falusi életmód és szívesen élne ilyen helyen egy férfival?
Hatalmas porta, gyümölcsfák, mindenféle zöldséggel teleültett kert, tojótyúkok a tojás miatt. Más jószág mondjuk nincs.
Igen, ezekkel van meló, ez tény, locsolni, néha gyomlálni, a tyúkokat nyitni zárni, etetni, időnként takarítani az óljukat, meszelni pár havonta.
A mai lányok szeretnek a városban lakni, ahol kényelmes és komfortos minden, meg pillanatok alatt ki lehet takarítani a kis lakásokat, meg házhoz jön akár a bevásárlás is.
Viszont itt hatalmas a tér, közel az erdő, jó a levegő, hihetetlen nagy nyugalom van egy városhoz képest. Innen is be lehet járni dolgozni a városba, a HO világában meg akár itthonról is lehet dolgozni sok mindent.
F/32
78: Nem, egy ideig én is éltem városban, jelenleg nővéremmel élek, közösen csináljuk a dolgokat.
Nagyjából egy barátnővel is így csinálnám, csak vele kapcsolatban is lennék.
"Mert nincs ingyen. Az időddel fizetsz, azzal a tyúkokra áldozol. Márpedig az idő nagyon értékes, soha nem kapod vissza."
Már kommentek írására is annyi időt szántatok a kérdés alatt amennyit a tyúkokkal naponta kell nekem foglalkozni.. hagyjuk már...
Ti egyszerűen nem akartok semmit csinálni. Ja de nyaralni azért igen, meg a pénzt költeni. Ide oda menni nem vagytok fáradtak. Étterembe járni sose vagy fáradt gondolom.
De összeszedni a tojást borzasztó...
"Ráadásul a városban lakom, biztosan többet költesz a pz ingázás miatt benzinre mint én tojásra."
Ha meg nem tartanék tyúkot még többet költhetnék, mivel azt is vennem kéne a boltban.
De mindenről meg lehet magyarázni hogy nem éri meg.
Most lett kb. 60 kg paradicsom, ebből egy csomót befőztünk. Biztos nem érte meg ültetni.
A boltban is meg lehet venni, nem igaz?
MInek volt itt zöldbab, uborka, hagyma, répa... a boltban is veheted nem igaz?
Igaz itt fillérekből jöttek ezek ki de hát kit érdekel...
Ide csak jól kereső nagyvárosiak írogatnak?
Én pl pihenek, kézilabda meccset nézek, és közben kommentelek.
"Ja de nyaralni azért igen, meg a pénzt költeni. Ide oda menni nem vagytok fáradtak. Étterembe járni sose vagy fáradt gondolom."
Megengeded, hogy a saját munkámmal megkeresett pénzemet arra költsem amire szeretném? Vagy azt is rotakapára meg permetszerre kéne költeni, különben nem vaggyok tisztességes?
Te nem érzed a különbséget az utazás/éttermezés meg a tyúkszabran való kotorászás között???
Mindenről meg lehet magyarázni hogy miért nem éri meg mert az idő.
Baszki, csak répából lesz idén is vagy 30 kg...tudod az a boltban mennyi meg a magja mennyi volt? Ja igen, locsolgatni kell.. hűha... amit amúgy locsolófejek végeznek főleg... nekem csak bekapcsolni kell.
Egy két helyen kell csak kézi locsoló. Borzalom...
84: A tyúkszarban való kotorászás napi 1-2 alkalom és pár perc amíg összekapkodod a tojásokat. Önetető meg önitató van... 15 kg táp elfér benne geyszerre... napokig hozzá se kell nyúlni csak az itatóhoz.
De megértem, te nem szeretnél így élni, oké, elfogadom. Sok a lusta nő.
S amúgy egyáltalán nem permetezek, ez teljesen bio itt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!